Úvod » 2022/2023 » Mladší dorost

Horažďovice/Sv. Hrádek - SŠ Plzeň MD 1:9 (1:3)

publikováno 17.09.2022 (aktualizováno 29.07.2023)

17.9.2022 3. kolo KPMD

sestava: Polívka, Diepold, Klimeš, Tran, Ungermann, Cihla, Karas, Gust, Ilek, Übermajer, Novotný

lavička: Liška, Janský

branky: Novotný 5x, Gust 3x, Übermajer

 

     Naše mladé pušky přijely do Hrádku v okleštěné sestavě, když si hlavně počasí během seznamovacího kurzu bohužel vybralo svoji daň. To musíme příště lépe vošéfovat! Lišák s Kryštofem již měli v nohách předchozí těžký zápas, takže osiřeli spolu s koučem na lavičce. Nesmíme zapomenout na srdcaře Filipa, který se s fofrklacky opíral o zábradlí, aby podpořil své spoluhráče.

     Aktivní vstup do utkání přetavujeme v Šimonovu vedoucí trefu. Bohužel o pár minut později domácí nepohrdnou nařízenou penaltou, když Víťa sice vystihuje směr střely, ale balón mu přes rukavice nešťastně proklouzne do sítě. Na naše kopačky se poté vkrádá dost nepřesností a zbytečných ztrát míče. Náladu si spravíme až po Pavlově rychlém brejku, po kterém předkládá tutovku před prázdnou branku opět Šimonovi. Domácí občas vystrčí růžky, ale naše obrana je tentokráte pozorná. Když doslova zazdíme několik megašancí, radujeme se až pár minut před přestávkou, když ideální příhru doklepává do prázdné domácí svatyně Vláďa. Poločasový výsledek je nadějný, ale výkonem jsme zatím nepřesvědčili.

     Náš vstup do druhé půle je ale vpravdě ideální. Šimon využívá zaváhání domácích zadáků a po svojí samostatné akci navyšuje skóre. Když po dalších deseti minutách dvakrát rozebereme domácí obranu s gólmanem v čele, zdá se, že máme zápas pevně ve svých rukách. To se trefuje Tomáš se Šimonem. Místní kopáči najednou neví, co mají hrát. Pod vlivem jasného skóre přichází ale naše uspokojení a domácí hráči se zaslouženě dostávají do několika zajímavých příležitostí. Pár minut se nedokážeme prakticky dostat z vlastní poloviny a vše vrcholí naším dalším penaltovým zákrokem. Penaltový mág Víťa ale znovu vystihuje soupeřovu střelu a tentokráte ji dokonce dokáže vyrazit. K dorážce soupeře již nepouštíme. Zalepujeme doposud tříčlennou obranu, když na hřiště jde Lišák. Prakticky hned vzápětí dva naše následující výpady končí balónem v domácí síti. Rozstřílel se Tomáš. Soupeř přestává kousat. Konečnou podobu skóre stanovuje po chvíli svojí další trefou Šimon.

     Nakonec jsme utkání přetavili v jasnou záležitost, když jsme ještě navíc dokázali zahodit hned několik naprostých tutovek. I když se domácí hráči snažili svým pohybem znepříjemňovat nám život, když jsme dokázali zpřesnit příhru, nemuseli jsme podstupovat tolik vysilujících soubojů. Pokud budou naše mladé pušky stále hladové a vydrží jim tah na branku, máme se určitě na co těšit i v příštích zápasech.

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz