Úvod » 2022/2023 » Starší dorost

Horažďovice/Sv. Hrádek - SŠ Plzeň SD 3:7 (2:2)

publikováno 17.09.2022 (aktualizováno 29.07.2023)

17.9.2022 3. kolo KPSD

sestava: Janský, Kotous, Grollmuss, Drechsel, Liška, Kolomazník, Straka, Marek, Halámek, Vykoupil, Rauch

lavička: Maška, Stranský, Cihla, Gust, Polívka

branky: Rauch 4x, Halámek 2x, Maška

 

     Dnešní zápas jsme odehráli na připraveném hřišti v Hrádku u Sušice při nízkých teplotách a za stálého mrholení.

     Sice jsme byli od začátku utkání aktivnějším týmem, ale naše příležitosti zůstaly nevyužity. Naopak domácí hráči se ujali vedení hned při svém prvním útočném výpadu v 15. minutě. Nejdříve se sice parádním zákrokem blýskne Kryštof, když utěšenou střelu mířící do šibenice vytahuje na roh. Bohužel hned po centru od rohového praporku našeho gólmana spoluhráči nepodrželi, když nechali jednoho ze soupeřů trknout kouli do naší sítě. Naštěstí jsme během několika minut dokázali na vedoucí branku domácího týmu odpovědět pohlednou akcí, na jejímž konci byla Danielova kopačka. Po několika dalších neproměněných příležitostech, kdy necháváme vyniknout domácího gólmana, se ujímá až Tomášova střela po závaru před domácí svatyní. Bohužel soupeřův druhý roh chvíli před pauzou znamená i druhý balón v naší síti. To úplně zapomínáme na snad nejmenšího domácího kopáče, kterému koule prakticky padá na hlavu.

     Náš poločasový zmar podtrhuje při přestávkovém rozkopávání Martin, který posílá svoji pumelici vysoko nad branku do smrkových větví. A záhada je na světě – od této chvíle balón ukrytý v koruně stromu nikdo nespatří!!!

     Do druhé půle Stračenu střídá Máša. Vstupujeme do ní aktivně a po pár minutách se prosazuje opět Rauchy. Když se zdá, že pomalu začínáme dostávat utkání pod kontrolu, domácí po ojedinělém výpadu dostávají balón za naši obranu a skórují. Naši hráči pociťují křivdu po neodpískaném ofsajdovém postavení zakončujícího hráče. A na hřišti se začíná jiskřit. Na žlutý zákrok jednoho z domácích kopáčů reagujeme obdobně, když Mazi přebrousí soupeře. Naštěstí dokážeme odpovědět i fotbalově – to se trefuje Máša. Další emoce planou po odpískané penaltě proti domácímu týmu. Jsou to tentokráte místní kopáči, kteří cítí křivdu. Rauchy je však neúprosný. Když se po chvíli parádně k tyči trefuje Tomáš, je rozhodnuto. Střelec utkání Rauchy ještě v závěru dává razítko na výsledek.

     Tři body jsme si museli sakra vybojovat, když jsme nedokázali uhlídat oba domácí rohy a nepočínali si chladnokrevněji při našich příležitostech. Mládence je ale potřeba pochválit, že na těžkém terénu si šli po celé utkání za svým cílem proti domácím srdcařům, i když se v určitých fázích zápasu prostě nedařilo. Dobrá zkušenost.

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery