Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2021/2022 » Mladší dorost

TJ Jiskra Domažlice - SŠ Plzeň MD 2:4 (2:1)

publikováno 21.08.2021 (aktualizováno 27.07.2022)

21.8.2021 2.kolo ČDD U17 A

sestava: Rychtařík, Hubený, Grollmuss, Kolomazník, Vykoupil, Jaroš, Lank, Tymr, Kloček, Marek, Voloshchuk

lavička: Kulhánek

branky: Voloshchuk 2x, Lank, Kloček

Našim mladým puškám vyšly úvodní dva soutěžní zápasy, při nichž si dokázaly, že mohou pevně držet otěže v utkání. Dnes jsme zavítali na hřiště celku, který o skóre aktuálně vede tabulku. Dalo se očekávat kvalitní utkání, které budou rozhodovat maličkosti. Bohužel trenér Hendrych měl z různých důvodů k dispozici pouze 12 kopáčů. Bylo jasné, že si mládenci dnes pořádně strčí.

První půle se nese ve znamení domácí nátlakové hry, když našim hráčům nejde kombinace a nedaří se nám přechod do útoku. Několik nebezpečných situací přestojíme, ale po půlhodině hry soupeř skóruje z levé strany šestnáctky. :-@ Za pár minut ale Míra využívá zaváhání domácího gólmana a dostává balón do domácí sítě. (so) Bohužel účet první půle uzavírají domácí kopáči, kteří po našem rohu podnikají rychlý výpad do naší rozhozené obrany a strhávají vedení na svoji stranu. :-@

Do druhé půle nastupujeme o poznání zodpovědněji, a hlavně postupem času začínáme domácí hráče přehrávat. Těm pomalu začíná docházet dech a ocitají se najednou pod naším soustavným tlakem. Je otázkou času, kdy dokážeme proměnit některou z našich příležitostí. Stane se tak až čtvrt hodiny před koncem zápasu, kdy domácí gólman zbytečným zákrokem zastavuje náš výpad. Míč si bere Dominik a z penaltového puntíku bezpečně srovnává skóre. (so) To ale není vše. Nejhezčí moment zápasu přichází 10 minut před koncem. Balón má na noze Míra, který si jej navádí z pravé strany před domácí šestnáctku. Jestli to v dalším okamžiku byl centr nebo cílený střelecký pokus, to ví jen on. Každopádně balón od jeho kopačky nabere výšku, přelétává gólmana a jeho ladná trajektorie končí bezpečně v levé šibenici domácí svatyně – nádherný moment. (so) Domácí hráči již nemají sílu něco se zápasem udělat. Navíc pár minut před koncem míč udrží na svých kopačkách Matěj a zkouší napodobit Míru. Gólman je opět poněkud venku ze své branky a proti Matějově střele, která zapluje pod břevno, je znovu bez šance. (so) 

Podobně jako v minulém utkání se našim mladým puškám podařilo soupeře uštvat. Opět jsme v první půli povolili opratě, abychom je po přestávce pořádně utáhli. Naši hráči dokázali nastavené tempo hry udržet až do konce, a to opět rozhodlo. Viděli jsme další parádní představení našich kopáčů, byť jsme se tentokráte nemohli plně opřít o lavičku. O to více je dnešní úspěch cennější. Jen tak dál!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz