Úvod » 2020/2021 » Mladší dorost

SKP České Budějovice - SŠ Plzeň MD 6:2 (1:1)

publikováno 10.10.2020 (aktualizováno 12.07.2021)

10.10.2020 8. kolo ČDD U17A

sestava: Kašperák (7), Vykoupil (7), Grollmuss (7), Linhart (8), Marval (7), Míčka (6), Bořánek (8), Huňatý (5), Tymr (7), Pernt (6), Hubrt (7)

lavička: Voloshchuk (6), Jaroš (6)

branky: Huňatý, Voloshchuk

     Náš soubor mladých pušek dnes bez gólmanů dokázal silnému soupeři vzdorovat po celý první poločas. To jsme vydrželi v pohybu, hlídali si svoje prostory a dodržovali pokyny trenéra. Lacinou první branku jsme obdrželi ve 12. minutě, když jsme po špatném zpracování centrovaného balónu nedokázali kouli včas odkopnout a domácí jednoduše z první trestali. I když měl soupeř více ze hry, podařilo se nám jej poctivou poziční hrou většinou udržet v uctivé vzdálenosti od naší branky. Navíc jsme několikrát podnikli zajímavé rychlé výpady, z nichž ovoce přinesl až ten ve 43. minutě. Domácí zatáhli ve své šestnáctce za záchrannou brzdu, kterou přerušili rozběhnutého Bořiho a Richard nedal stojícímu gólmanovi z nařízené penalty žádnou šanci. Poločasová remíza byla našim kopáčům zaslouženou odměnou za poctivý přístup k utkání v první půli.

     Bohužel zápas nám začal unikat mezi prsty příliš brzy po pauze. Ve 49. minutě jsme absolutně nezvládli bránění rohu z pravé strany, když zcela neobsazený hráč na zadní tyči hlavou vrací balón před branku dalšímu volnému hráči soupeře, který kouli pohodlně uklízí do naší sítě. Začínáme odcházet fyzicky, kupí se spousty nedorazů a přestáváme si hlídat své prostory. Položí nás až slepené góly kolem 60. minuty. Při prvním jsme ve špatném postavení a pozdě reagujeme na rozehranou standardku soupeře. Protihráč potom pouze promění svůj samostatný postup na naši branku z pravé strany. O pár desítek sekund později poté sledujeme málo vídanou situaci tři hráči soupeře na našeho osamoceného zadáka po našem zpackaném rohovém kopu. Dnes zaskakující gólman Kašpy sice krásně zmenší prostor protihráči a donutí ho k mizerné příhře, ale nikdo z jeho spoluhráčů mu nepomůže – proč bychom se vraceli, že? Kašpy si tak aktuální kopec smůly musí vypít až do dna, když se vrhá do následné příhry soupeře před svoji svatyni a v pádu si kouli sráží do vlastní sítě. Domácí nám střílí ještě další dvě branky – obě po nedůsledném bránění v naší šestnáctce, aby nedej bože poslední branku podzimu vsítil Míra, který využívá nedorozumění domácího gólmana se svými spoluhráči.

     Naše mladé pušky podaly v první půli zodpovědný a bojovný výkon, který přinesl své ovoce. Bohužel po pauze jsme pomalu ale jistě fyzicky odpadli. I tak je ale v naší hře viditelný znatelný posun. Když naši kopáči mají sílu, jsou již schopni držet své prostory a dbát taktických pokynů svého kouče. Takže je to vlastně strašně jednoduché – stačí zapracovat na fyzičce a začít se radovat. V současné nepřehledné situaci tak naše mladé pušky mají na čem pracovat – pokud to jen trochu půjde – nabírat fyzičku. Na ostatním samozřejmě budeme pracovat také. Nevěšíme hlavy – jdeme dopředu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz