Úvod » 2020/2021 » Mladší dorost

SK SENCO Doubravka - SŠ Plzeň MD 4:1 (1:0)

publikováno 20.09.2020 (aktualizováno 12.07.2021)

20.9.2020 5. kolo ČDD U17 A

sestava: Kašperák (), Vykoupil (), Drechsel (), Linhart (), Marval (), Grollmuss (), Pernt (), Tymr (), Jaroš (), Huňatý (), Voloshchuk ()

lavička: Míčka (), Sosnovec (), Bohun ()

branky: Vykoupil

     Naše mladé pušky dnes čekal při pohledu na předchozí výsledky soupeř, se kterým by měly sehrát vyrovnanější utkání než při svých předchozích vystoupeních. Bohužel trenéři neměli k dispozici žádného gólmana, takže do branky musel Kašperák. Kvůli karanténě chyběl Bořánek a samozřejmě hráči, kteří odehráli celý předchozí zápas staršího dorostu.

     A skutečně. Domácí se sice tlačí více před naši branku, ale naše obrana zatím odolává a podnikáme nebezpečné kontry, kterým bohužel schází jediné – přesná střela na soupeřovu branku. Soupeř se ujme vedení ve 32. minutě, když zapomínáme na levé straně šestnáctky na jednoho z domácích kopáčů, kterého nachází centr z pravé strany. Tomáš nemá proti střele šanci – 1:0.  :-@ To je ale v první půli všechno. Domácí si vytvářejí ještě nějaké dvě tři zajímavé příležitosti, ale selhávají při koncovce nebo se našim hráčům podaří vypomoci svému brankáři.

     Začátek druhé půle nás zastihne poněkud v útlumu a domácí hráči toho okamžitě využívají. Ve 48. minutě dostává příliš mnoho prostoru na pravé straně jeden ze soupeřů, který vletí do vápna a střelou na bližší tyč překonává Tomáše – 2:0. :-@ Za dalších pět minut nedokážeme přerušit soupeřovo sklepnutí míče po dlouhém nákopu na hráče nabíhajícího z druhé vlny. Ten se poté okamžitě dostává za naši obranu a svůj samostatný únik korunuje gólovou střelou – 3:0. :-@ V předchozích utkáních se naši hráči po slepených brankách zlomili. Dnes ne. Za dvě minuty sledujeme náš výpad na pravou stranu domácí šestnáctky, po kterém následuje ladný oblouček ponad vybíhajícím gólmanem od pravé brankové čáry na zadní tyč. Tam Danielu Vykoupilovi stačí pouze nastavit hlavu, aby doklepl kouli do odkryté domácí svatyně – 3:1. (so) Vstřelená branka naše hráče obrovsky nabudí a několik následujících minut je to náš tým, který tvoří hru a vytváří si několik zajímavých situací. Bohužel opět tomu schází jediné – pořádné zakončení. Naše snažení přerušuje až situace chvíli před koncem utkání. Domácí kopou přímák z nějakých 18ti metrů. První střelu zblokuje naše zeď, ale balón se odráží k jednomu ze soupeřů a ten přechází hned přes dva naše statické hráče a nedává Tomášovi v naší brance žádnou šanci – 4:1. :-@ Utkání se poté již jen dohrává.

     Bohužel ze zápasu opět odcházíme na štítě, ale naše mladé pušky si konečně dokázaly, že nemusí být stále jen za otloukánky, a že se mohou posouvat stále k lepším výkonům a doufejme, že i k lepším výsledkům. Tak zpátky do přípravy. Příště nás čeká další velmi těžký soupeř.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz