Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2020/2021 » Starší dorost

SK SENCO Doubravka - SŠ Plzeň SD 2:1 (1:1)

publikováno 20.09.2020 (aktualizováno 12.07.2021)

20.9.2020 5. kolo ČDD U19 A

sestava: Václ (1), Urbánek (6), Hubrt (7), Klocperk (7), Marval (5), Rejzek (6), Benedikt (4), Toman (7), Marek (5), Pressl (5), Kapic (2)

lavička: Janák (3), Kuksa (2), Tymr (4), Dado (4), Hranáč (-), Drábek

branky: Rejzek

     Dnes nás čekalo derby na Doubravce. K týmu se připojili naši karanténisté, takže trenéru Dejmkovi chyběl kromě dlouhodobě zraněných pouze Barac. Chtěli jsme dnes konečně být konkurenceschopní a porvat se s otevřeným hledím o body. Za slunečného počasí nás domácí správce pouští na trávu.

     Úvodních několik minut taháme za kratší konec, když jsou častěji na balónu domácí hráči. Situace se otáčí po 10. minutě, když Preslík vystihuje malou domů soupeře z pravé strany. Je u míče dříve než gólman, ale z ostrého úhlu trefuje pouze bližší tyč domácí svatyně z boku. Ve 13. minutě kopeme roh z levé strany. Na přední tyči jeden z našich kopáčů centr hlavou nadzvedává, aby za ním osamocený Jarda místo lehké doklepávačky poslal kouli pouze pánu bohu do oken. Výsledkem naší zvýšené aktivity je situace ve 28. minutě. To Jakub vybojuje na levé straně balón, píchne si jej kolem soupeře a od levé brankové čáry posílá přetažený centr na zadní tyč. Tam Jarda míč přepouští nabíhajícímu Rejzymu, který jej sklepává z pravé strany ke vzdálenější tyči – 0:1. (so) Ve 30. minutě dostává kouli proti noze Michal. Ten se poté opírá zpoza šestnáctky do balónu a nádhernou střelou trefuje břevno domácí branky. Soupeř poté dostává odraženou kuli do bezpečí. Bohužel ve 32. minutě domácí trestají naši chybu. Ála si jde pro centrovaný balón až příliš pomalu a kouli navíc pouze vyráží před sebe. Jeden ze soupeřů pak nemůže netrefit zívající branku – 1:1. :-@ Domácí jsou najednou politi živou vodou a hra se do přestávky okamžitě vyrovnává. Místo pohodlného vedení je tady poločasová remíza a čeká nás ještě velký boj.

     Mátožného Jardu nahrazuje Tadeáš. Bohužel někteří naši hráči nedokáží navázat alespoň na výkon z prvního poločasu, zatímco soupeř začíná vystrkovat růžky. Navíc pár našich kopáčů začíná šlapat vodu. V 65. minutě Preslíka s Jakubem střídá Kuksič s Mírou. V 71. minutě potom Jany protáčí Marva. Kenny musí dozadu. V 76. minutě propadáme na naší pravé straně a osamocený Klocy nedokáže dvojici soupeřů připravit o balón. Soupeř poté posílá příhru do naší šestnáctky, kde Ála najednou přerušuje svůj úmysl vyběhnout, což protihráči jeho úlohu značně zjednodušuje. V následujícím okamžiku totiž pohodlně posílá balón kolem našeho gólmana do sítě – 2:1. :-@ Za další dvě minuty Urbyho střídá Dan. Domácí jsou ale v laufu. V 81. minutě nás soupeř opět vykombinovává před naší šestnáctkou a jeden z protihráčů letí na vybíhajícího Álu. Ten jej sice zbrzdí, ale na jeho kličku je krátký. Naštěstí balón směřující do naší branky vykopává z brankové čáry přímo do Álovy náruče poctivě se navrátivší Matěj. V posledních minutách se ještě snažíme o zázrak, ale vůbec nedokážeme dostat míč do domácí šestnáctky. Je to z naší strany již jen křeč.

     Na naši hru se dalo dívat od 10. do 30. minuty první půle. Tam jsme byli aktivní, vytvářeli si příležitosti, ale vytěžili jsme z těchto dvaceti minut pouze jednu branku. Po domácím srovnání jsme se utápěli v nepřesných příhrách, kombinace neexistovala i díky některým hráčů, kteří šlapali vodu. Utkání se nepovedlo našemu kapitánovi, který si viditelně nevěřil při startu na balón. Je to velká škoda, poněvadž zápas to byl vice než hratelný, a kdyby všichni naši hráči podali alespoň zodpovědný výkon, bez bodů bychom neodjížděli. Dnes jsme nehráli jako tým a to prostě stačit nemohlo. Tak uvidíme příště, jestli se dáme pořádně dohromady.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery