Úvod » 2020/2021 » Starší dorost

SŠ Plzeň SD - TJ Lokomotiva 0:6 (0:3)

publikováno 12.09.2020 (aktualizováno 12.07.2021)

12.9.2020 4. kolo ČDD U19A

sestava: Drábek (7), Maška (4), Hubrt (7), Václ (7), Marek (2), Pressl (5), Hranáč (5), Toman (6), Dado (2), Benedikt (6), Kuksa (5)

lavička: Janák (5), Marval (6), Tymr (6), Linhart (-)

branky:

     Kvůli COVIDu jsme museli odložit minulé utkání v Klatovech, ale tím to bohužel neskončilo. Ke čtyřem hráčům v karanténě a dlouhodobě nemocným se ještě přidal Barac. Trenér Dejmek tak sestavu látal, jak se jen dalo. Chtěli jsme navázat na zarputilý výkon našich sirotků z před 14ti dní. Bohužel několik hráčů bylo dnes pouze stínem těch, kteří byli na hřišti při našem posledním utkání.

     Po několikaminutovém vzájemném oťukávání si první velkou šanci vytvářejí v 16. minutě hosté. Vymýšlejí ulici za naši obranu na pravou stranu šestnáctky. Tam vletí soupeř a sám proti vybíhajícímu Matyášovi pálí. Náš gólman se ale vytáhne a vynikajícím reflexem gólovku vykrývá. Poté již balón dostáváme do bezpečí. Ve 30. minutě hosté znovu prostrkávají kouli za naši obranu, a i díky nedůrazu našich hráčů se jeden ze soupeřů dostává před našeho gólmana, kterého tentokráte z levé strany prostřeluje střelou k zadní tyči – 0:1. :-@ Hosté jsou najednou na koni a ve 33. minutě podnikají rychlý výpad, při kterém přežíváme hned tři tutovky. První pokus je sražen k soupeři, následnou dorážku vykopává s nasazením vlastního zdraví z brankové čáry Matěj, aby posledním pokusem další ze soupeřů minul naši prázdnou branku. Kontakt s naší brankovou konstrukcí bylo bohužel to poslední, co solidně hrající Matěj dnes stihl na hrací ploše předvést. Na hřiště místo něj vbíhá Jany. Ještě před naším střídáním, když hrajeme o deseti, musí Matyáš daleko ze své branky a nekompromisním odkopem dostává v poslední chvíli kouli do bezpečí. Ve 40. minutě nestíháme rozběhnutého soupeře po levé straně. Ten vletí do naší šestnáctky, ale jeho první střelu Matyáš vykrývá – bohužel pouze k dalšímu trestuhodně volnému protihráči, který míč pohodlně doklepává do naší odkryté svatyně – 0:2. :-@ A aby toho nebylo málo, ve 43. minutě soupeř opět po levé straně uniká svému stínu a zpětnou příhru od levé brankové čáry adresuje svému kolegovi do šestnáctky, na kterého opět naši hráči pozapomínají. Ten se poté nemůže netrefit – 0:3. :-@ Zatímco náš tým v první půli zůstal pouze u náznaků příležitostí, hosté využili individuálních nedorazů našich hráčů a na konci poločasu si vytvořili rozhodující náskok. Ještě je sice před námi celý poločas, ale forma některých našich kopáčů nenaznačuje nic pozitivního.

     Navíc do druhé půle není schopen nastoupit Máša, kterého střídá Marv. V 51. minutě si jeden ze soupeřů pohodlně přebere balón před naší šestnáctkou a jelikož jej žádný z našich ustupujících hráčů nedostoupí, pohodlně si srovná miřidla a kouli posílá k levé tyči mimo dosah bezmocného Matyáše – 0:4. :-@ Dana střídá Tadeáš. V 56. minutě si jeden ze soupeřů dělá na pravé straně hned ze dvou našich maníků dobrý den, vletí do vápna a střelou na zadní tyč navyšuje skóre – 0:5. :-@ Naši největší šanci spaluje Jakub, který si nabíhá před odkrytou branku na střílený centr z pravé strany, ale místo aby míč hlavou trkl pohodlně do sítě, zkouší kouli trefit nesmyslně jakoukoliv jinou částí těla, což nezúčastněnému pozorovateli může připadat dost komické. V 68. minutě Jany nesmyslně skopává jednoho ze soupeřů poté, co ten odehrál balón. Volá se sanitka a náš brousek vidí milosrdnou žlutou kartu. V 78. minutě si hosté narážejí balón ve středu hřiště a okamžitě se dostávají za naši obranu. Matyáš si tak musí v dalším okamžiku opět dojít pro kouli do své branky – 0:6. :-@ Místo Maxe jde na závěrečné minuty do hry Matěj Linhart. To se ale utkání již pouze dohrává.

     Samozřejmě, že nám dnes někteří hráči chyběli, ale zatímco si někteří naši kopáči udrželi alespoň svůj standard, pár jiných jedinců se mu ani nepřiblížilo – a to bylo velmi poznat. Musíme doufat, že k dalšímu utkání budeme moci využít služeb absentujících kopáčů, a že hráči, kteří příště dostanou důvěru od svého kouče, ji bezezbytku využijí. Pouze tehdy můžeme konečně prolomit naši černou sérii. Tak za týden chceme vidět poctivý týmový výkon po celé utkání.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz