Úvod » 2020/2021 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - SK Hořovice 2:9 (2:4)

publikováno 29.08.2020 (aktualizováno 12.07.2021)

29.8.2020 2. kolo ČDD U17A

sestava: Buldra (5), Vykoupil (5), Drechsel(6), Kašperák (6), Marval (4), Linhart (5), Bořánek (5), Tymr (6), Pernt (5), Grollmuss (6), Voloshchuk (4)

lavička: Huňatý (6), Míčka (5), Jaroš (6), Sosnovec (3), Bohun (3)

branky: Linhart 2x

     Po hrůzostrašném vstupu do soutěže o minulém víkendu jsme dnes na domácím pažitu přivítali Hořovice. Byli jsme v očekávání, zdali se naše mladé pušky dokáží po výprasku oklepat a podat zlepšený výkon. To se povedlo pouze částečně. Prakticky jediná změna se oproti minulému zápasu stala na trenérském postu. Důvodem absence trenéra Konopíka ale nebyl výkon jeho svěřenců o minulém víkendu, ale epidemiologické opatření – doufejme, že se nám další takovéto záležitosti budou vyhýbat.

     Hned ve 2. minutě si užíváme radost ze vstřelení premiérové branky v letošním soutěžním ročníku. To Matěj dostane balón před šestnáctkou soupeře a jeho následný střelecký pokus zapadne přesně k pravé tyči – 1:0. (so) To je přeci jiná káva. Hosté vystrkují růžky v 5. minutě, když trefují po rychlém výpadu pravou tyč našeho zařízení. Bohužel v 10. minutě se prakticky sami připravujeme o vedení. Balón mířící před naši branku jeden náš zadák vůbec netrefuje a ten druhý si jej nešikovně sklepne na ruku. Penaltu soupeř bezpečně proměňuje – 1:1. :-@ Ve 20. minutě podnikáme oku lahodící akci, kdy Max vymýšlí krásnou ulici do hostující šestnáctky za soupeřovu obranu. Tam si zabíhá opět Matěj a dloubne kouli ponad vybíhajícím gólmanem až do sítě – 2:1. (so) V další minutě ale doplácíme na frajeřiny v naší šestnáctce. Místo jistého odkopnutí balónu zkoušíme !kličkovat! v našem vápně. Hosté nás připravují o hračku a následná střela končí v síti naší branky – 2:2. :-@ Ve 23. minutě vidí Marv žlutou kartu za zatažení soupeře za dres. Kartu stejné barvy vidí v další minutě i jeden ze soupeřů za nemístný komentář. Kolem 30. minuty nám hosté zasazují dva rychlé údery, kterými dostávají větší klid na své kopačky, zatímco naši hráči pomalu jdou do kolen. Nejdříve si jeden ze soupeřů píchne balón za naši obranu a v situaci sám proti Tomášovi nezaváhá – 2:3. :-@ A za další dvě minuty pošle další hostující kopáč pozdrav z přímáku přes zeď znovu do naší sítě – 2:4. :-@ Škoda, že jsme nedokázali udržet koncentraci o trochu déle. Hostující laciná vyrovnání přišla příliš brzy. Nemuselo v takové míře přijít to, co se stalo po přestávce.

     Po přestávce totiž na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ Dění na hrací ploše bylo snad ještě horší než v Příbrami. Střídající hráči svému týmu vůbec nepomohli a ostatní naši kopáči pouze čekali na konec zápasu. Nebýt neskutečné nemohoucnosti hostujících koncových hráčů snad v deseti tutovkách, mohlo být skóre dnešního pouťáku ještě „zajímavější“.

     Mládenci si musí uvědomit, že se utkání hraje 90 minut i za nepříznivého stavu. Musí si vštípit základní fotbalové návyky. Když to jde prakticky celý poločas, proč nevydržíme hrát zodpovědně po celé utkání – byť s několika míči v naší síti. Jakoby celý tým najednou vypnul a pouze alibisticky sledoval balón – a už vůbec ne soupeře. Práce je před námi jako na kostele. Minule dvacet minut, dnes celý poločas – příští týden vydržíme celý zápas!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz