Úvod » 2019/2020 » Starší dorost

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 0:5 (0:3)

publikováno 09.11.2019 (aktualizováno 15.06.2020)

9.11.2019 14. kolo ČDD U19 A

sestava: Václ (6), Urbánek (8), Petelík (4), Klocperk (5), Bartovský (4), Polák (7), Strnad (5), Brejcha (5), Marek (4), Benedikt (4), Pergl (6)

lavička: Jiroušek (5), Kuksa (4), Toman (5), Kapic (5), Drábek

branky:

     Dnes jsme si chtěli proti tradičnímu soupeři z Klatov spravit náladu po minulém víkendu. Z opor chyběl pouze nemocný Barac. Bohužel utkání nám za nepříjemného počasí na těžkém terénu vůbec nevyšlo.

     Začátek utkání máme hrůzostrašný – v letošním ročníku vůbec daleko nejděsivější. Ve 4. minutě hosté posílají balón do naší obrany a jeden ze soupeřů se s ním dostává na pravou stranu naší šestnáctky. Střela mu sice vůbec nesedne, ale přesto na pomalou nečekanou kouli, která si to namíří k zadní tyči, Ála nedokáže vůbec reagovat – 0:1. :-@ Neuběhnou ani dvě minuty a hosté nakopávají balón do naší šestnáctky. Tam je sice Ála dříve, ale míč boxuje za šestnáctku, kde operuje bez povšimnutí našich hráčů jeden ze soupeřů, který má dost času, aby pohodlně ošetřil svoji doklepávačku k pravé tyči, zatímco všichni naši hráči jej bez zájmu pouze sledují – 0:2. :-@ A může být ještě hůře. V 8. minutě si na kolmici za naši obranu zabíhá soupeř, jemuž ale Ála tváří v tvář radost kazí, když přízemní pokus špičkou kopačky vykopává do strany, odkud další z hostujících kopáčů pálí pouze nad naši branku. V 10. minutě nabíjíme Urbymu, který svůj volej posílá zpoza šestnáctky pouze do pravé tyče hostujícího zařízení. Ve 13. minutě vidí žlutou kartu jeden ze soupeřů za zastavení Máry vpravo u vlastní šestnáctky. Ve 25. minutě po Vaškově mizerné příhře, kterou mu soupeř vystihuje, tady máme situaci dva hostující kopáči na našeho gólmana. Ála ale opět rozštěpem likviduje soupeřovu tutovku. Bohužel hned v následující minutě po hostujícím rohu letí balón na hranici malého vápna, kde se pohybují hned dva zcela volní hráči soupeře. Jeden z nich poté hlavičkuje do protipohybu našeho gólmana – 0:3. :-@ Co je nám platné, že jsme schopni se soupeři vyrovnat hrou v poli, když naše obrana je dnes děravá jak řešeto. Poločasový výsledek nám mnoho šancí na úspěch nedává.

     Navíc po přestávce již na hrací ploše nevidíme našeho kapitána, který byl po souboji s hostujícím gólmanem pořádně otřesený a naražená žebra (snad to nebude něco horšího) ho nepouštějí do hry. Střídá ho Patrik. V 50. minutě vidí žlutou kartu Jakub za zájezd do jednoho ze soupeřů. Za další dvě minuty po dlouhém výkopu hostujícího gólmana se prakticky nezúčastňujeme soubojů a jeden ze soupeřů kouli pouze přiťukává do běhu svému spoluhráči, který ještě zpoza šestnáctky trefuje místečko u pravé tyče – 0:4. :-@ To už je velmi špatné. V 55. minutě dnes nevýrazného Kennyho protáčí Max a v 60. minutě si svoji premiéru v dresu staršího dorostu jde odběhat Michal, který střídá Jakuba. V 71. minutě se Franta protáhne u levé brankové čáry kolem dvou hostujících zadáků, ale jeho následnou střelu vytahuje zpod svého břevna výborným zákrokem soupeřův gólman. V 73. minutě máme již připravené poslední střídání, ale po naší ztrátě balónu soupeř udrží balón na svých kopačkách a z hranice šestnáctky se bohužel opět trefuje zcela ideálně – tentokráte k levé tyči – 0:5. :-@ Bojujícího Perglíka poté protáčí Jarda. Utkání se prakticky jen dohrává.

     Dnešní zápas nezastihl většinu našich hráčů v ideálním rozpoložení. Po šíleném úvodu jsme sice dokázali vyrovnat hru mezi oběma brankami, ale v soupeřově šestnáctce jsme bohužel byli neškodní. Naše obrana byla jak průchoďák a nedařilo se ani našim záložníkům. Vše se odvíjelo od nezodpovědného vstupu do utkání. Zatímco hosté mohli hrát v klidu, naši kopáči byli pod dekou a v křeči. Soupeři pak stačilo pouze potrestat naši nedůslednost a lehkomyslnost při bránění. V posledním podzimním kole tak musíme doufat v nějaký kouzelný proutek, který trenér Dejmek bude muset použít na každého svého svěřence, aby se probral okamžitě po úvodním hvizdu sudího. Tak doufejme, že poslední letošní výjezd na jih Čech nebude pouze z povinnosti.    

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz