Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2019/2020 » Mladší dorost

TJ Přeštice - SŠ Plzeň MD 4:3 (3:0)

publikováno 26.10.2019 (aktualizováno 15.06.2020)

26.10.2019 12. kolo ČDD U17 A

sestava: Riska (), Janák (), Straka (), Benedikt (), Baumrukr (), Maška (), Marek (), Pressl (), Pospíšil (), Kapic (), Pergl ()

lavička: Toman (), Drábek ()

branky: Pressl 2x, Toman

     Oproti minulému utkání nám dnes chyběli čtyři hráči a další čtyři měli v nohách nešťastné předchozí utkání staršího dorostu. Ke své soutěžní premiéře se ale konečně přichystal po své prázdninovém zdravotním zákroku Toman. Nemohli jsme asi moc přemýšlet o nějakém celoplošném napadání soupeře. Chtěli jsme vycházet z pozorné obrany a samozřejmě vše také záleželo na tom, co nám dovolí soupeř.

     Domácí mají balón častěji na svých kopačkách, ale náš záměr se nám daří až do 30. minuty, když soupeř přetaví svůj roh z levé strany na vedoucí branku. Balón propadne až na zadní tyč, kde jej protihráč trká do branky – 1:0. :-@ Ve 33. minutě ale jeden ze soupeřů stáhne unikajícího Perglíka a domácí jdou do deseti. Místo abychom se zkonsolidovali a soustředili se na využití nastalé situace, jsou to nadšeně hrající domácí hráči, kteří nás v příštích minutách větrají i v deseti a po zmatcích v naší obraně navyšují skóre střelou ze šestnáctky – 2:0. :-@ Ve 38. minutě Jakub šlapající vodu žlutým zákrokem zastavuje soupeře. K dovršení všeho v poslední minutě Jany soupeře ve vlastní šestnáctce osahává tak dlouho, až sudímu, který jej na jeho počínání několikrát upozorňuje, nezbývá než písknout mu penaltu – 3:0. :-@ Bezkrevný a unavený výkon nás i proti oslabenému soupeři nikam neposunuje.

     Ve druhém poločase se soupeř soustřeďuje více na údržbu, zatímco náš tým se přeci jen zvedá. Jsme důraznější v soubojích, z čehož pramení zisky a držení míče. Věci se začnou dít až po 67. minutě, kdy místo Jakuba na hřiště vbíhá natěšený Michal. V 70. minutě dostává Presslík balón proti noze a z hranice šestnáctky posílá krásnou kouli ponad vysunutým gólmanem pod břevno – 3:1. (so) Bohužel hned v další minutě si nás jeden ze soupeřů povodí po levé straně jako velbloudy, vletí do šestnáctky a svému týmu vrací tříbrankový náskok – 4:1. :-@ Začínají trochu pochodovat nervy. Někteří hráči jsou schopni rozdat ale ne přijmout. Nuceně tak musí střídat jeden ze soupeřů, aby jej v 74. minutě napodobil Adam, který svým chováním do trenérova záměru hází tak trochu vidle. Místo něj si jde kopnout Matyáš. V 80. minutě je těsně před šestnáctkou zastaven Michal a Preslík vyhrává střižbu o následnou exekuci. Jeho střelu ze 17ti metrů jeden ze soupeřových zadáků nešťastně tečuje mimo dosah zasahujícího gólmana – 4:2. (so) Ještě máme chvilku a skutečně. Nejdříve musí na sudího pokyn vystřídat jeden z klíčových hráčů soupeře. A v 88. minutě po rohu z pravé strany si balón najde Michalovu hlavu na zadní tyči, který nám tak svým premiérovým gólem při svém prvním startu dává ještě naději – 4:3. (so) Ve zbývajícím krátkém čase se ale již do domácí šestnáctky dostat nedokážeme.

    Naše mladé pušky se bohužel stále musí popasovat s tou okolností, že někteří členové souboru a není jich málo, jsou již prakticky součástí týmu starších dorostenců. I přes tuto záležitost dokážeme se soupeřem držet krok ale ne po celé utkání. Proto naše výsledky jsou zatím takové, jaké jsou. Dnes jsme si utkání bohužel prohráli v prvním poločase, když jsme oslabeného soupeře pustili lacině do výrazného vedení. Po přestávce jsme přidali v osobních soubojích a hned se to projevilo minimálně v držení balónu. Někteří hráči si musí dát pozor na své emoce – není nás zrovna nejvíce a při současné marodce je každá absence opravdu znát. Tak doufejme, že se přes podzimní prázdniny dáme do kupy a proti Petřínu se úspěšně popereme o body.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz