Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2019/2020 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - TJ Malše Roudné 0:3 (0:1)

publikováno 20.10.2019 (aktualizováno 15.06.2020)

20.10.2019 11. kolo ČDD U17 A

sestava: Riska (), Pospíšil (), Straka (), Janák (), Baumrukr (), Rejzek (), Pressl (), Bohun (), Maška (), Svoboda (), Sosnovec ()

lavička: Benedikt (), Marek (), Pergl (), Drábek

branky:

     Dnes výjimečně úvodní utkání obstarali mladé pušky. Zápasy jsme před začátkem sezóny přehodili kvůli povinnostem trenérů v jiných klubech. To jsme bohužel ale ještě netušili, s jakými problémy se budeme potýkat při sestavování sestavy staršího dorostu. Aby „starý“ měli dnes vůbec nějakou šanci na eventuální úspěch ve svém zápase, museli jsme bohužel mladé pušky „obětovat“. Pouze na lavici tak zůstali kopáči, které čekala základní sestava v následujícím utkání a šanci tak dostali hráči z lavičky.

     Když hned ve 3. minutě nestíháme dostoupit hostujícího štírka, který se pohodlně proháčkuje naší šestnáctkou a neomylně posílá balón za Petrova záda – 0:1 :-@ , nevěstí to nic dobrého. Za pár minut sice neproměňujeme tutovku po naší standardce, ale po většinu času se hraje podle soupeřových not. Tomu ale najednou vlhne střelecký prach, a i když si během první půle vytváří snad osm absolutních tutovek, buď balóny posílá pánubohu do oken nebo famózně zasahuje Petr společně se svými zadáky. Poločasová jednobranková ztráta je tak hodně milosrdná, a navíc nás nechává stále ve hře o body.

    Obraz hry se po přestávce nemění. Hosté nás tlačí a opět si vytváří několik více než nadějných situací, ze kterých vychází vítězně náš gólman. Bohužel v 64. minutě sotva co zlikvidoval předchozí nájezd, nestačí na střelu jednoho z protihráčů zpoza naší šestnáctky – 0:2. :-@ Za pár desítek sekund utkání, které je zatím na nějaké ostřejší zákroky celkem skoupé, chytá rudý odstín. Po našem odpískaném nedovoleném zákroku jeden ze soupeřů situaci dohrává, což bohužel nenechává klidným Marka, který se ohání a jeho následný pravý hák je nemilosrdný. Soupeř si nenechává nic líbit a našemu hráči jeho pozdrav s díky vrací. Sudí mají co dělat, aby oba kohouty od sebe dokázali odtrhnout. Horké hlavy tak musí samozřejmě předčasně pod sprchy a fotbalový podzim se tak zřejmě pro oba MMA nadšence stává minulostí. Pokračuje se tedy v deseti na obou stranách. Čtvrt hodiny před koncem zápasu trenéři posílají rozehřát se všechny tři náhradníky kromě náhradního gólmana. Naši hru to sice oživuje, ale v 82. minutě ztrácíme balón a nestíháme soupeře při jeho výpadu po levé straně. Hostující rychlík posílá od levé brankové čáry zpětnou příhru do naší šestnáctky na svého spoluhráče, kterého bohužel nejsme schopni pokrýt a ten utíná naše myšlenky na možnou dramatizaci utkání – 0:3. :-@ Na konci utkání díky sudího milosrdnosti ještě po svém zbytečném zájezdu do soupeře uniká druhé žluté kartě Adam.

     V sestavě bez výraznějších opor jsme hostujícímu celku nebyli překážkou. Při aktuálně nastavené konstelaci sil jsme na nějaký možný úspěch moc pomýšlet ani nemohli. Přesto naši hráči utkání nezabalili a hostujícím nájezdům zkoušeli odolávat po celý zápas. Soupeř si ale svoji situaci komplikoval neproměňováním těch nejvyloženějších příležitostí, takže jsme prakticky až do samotného konce byli jihočechům stále na dostřel. Bohužel pro příští utkání nemůžeme počítat s Markem, který nezvládl svoje emoce po jednom ze soubojů. Tak snad se nám příští týden podaří připravit k zápasu v Přešticích silnější sestavu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz