Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2019/2020 » Mladší dorost

FK Junior Strakonice - SŠ Plzeň MD 4:1 (1:1)

publikováno 28.09.2019 (aktualizováno 15.06.2020)

28.9.2019 8. kolo ČDD U17 A

sestava: Riska (), Baumrukr (), Benedikt (), Petelík (), Janák (), Maška (), Kapic (), Marek (), Rejzek (), Svoboda (), Pospíšil ()

lavička: Bohun (), Straka (), Drábek ()

branky: Benedikt

     Dnes naše mladé pušky odehrály utkání průběhem podobné tomu minulému s tím rozdílem, že nadějně rozehraný zápas tentokráte nedokázaly dotáhnout k bodovému zisku.

     Začali jsme aktivně a ve 12. minutě Jarda vletí zleva podél brankové čáry do domácí šestnáctky a jeden ze soupeřů jej zastavuje nedovoleně. Balón si na penaltový puntík staví Honza Benedikt a posílá si gólmana na druhou stranu – 0:1. (so) Hra je v poli vyrovnaná, ale postupem času začínají být aktivnější domácí hráči. Ve 33. minutě kopou roh z levé strany. Balón míří do malého vápna a poněvadž Petr zůstává přikovaný na brankové čáře, volný soupeř nerušeně hlavičkuje do naší sítě – 1:1. :-@ Honza se do statistik zápasu zapisuje ještě jednou, když ve 43. minutě žlutým zákrokem přerušuje rychlý výpad jednoho ze soupeřů.

     Do druhého poločasu si místo Petra jde poprvé v sezóně zachytat Matyáš. V dalších minutách protáčíme Marka za Davida a Honzu, který hraje s hrozbou druhé žluté karty, střídá Martin. To je ale na hřišti bohužel jen jedno mužstvo. Našim kopáčům zřejmě došla šťáva a již jen zkouší odolávat domácímu náporu. V 72. minutě vidí žlutou kartu za zájezd do jednoho ze soupeřů Martin. Bohužel po následném přímáku nejsme schopni pokrýt jednoho z místních, ke kterému propadá balón, a ten přehazuje vybíhajícího Matyáše – 2:1. :-@ Naši hráči nestíhají a sahají ke zbytečným faulům. V 77. minutě tak žlutou kartu vidí Honza Maška za sejmutí soupeře u domácího rohového praporku. V další minutě naši hráči pouze sledují, kterak se jeden ze soupeřů mezi nimi proplétá z levé strany a následnou nekompromisní dělovku opírá zespodu o břevno – 3:1. :-@ V 83. minutě místní kopáči vymýšlí ideální ulici mezi až příliš od sebe vzdálenými našimi zadáky. A rázem tu je situace soupeř sám proti vybíhajícímu Matyášovi, kterému střelou na zadní tyč nedává žádnou šanci – 4:1. :-@ Za další dvě minuty frustrovaný Adam sestřeluje unikajícího soupeře u levé lajny. Sudímu poté musí děkovat za žlutou kartu. Naše trápení je u konce.

     Dnes to nebyl ten semknutý tým z minulého týdne. Opět mělo několik hráčů v nohách předchozí těžký zápas, ale možná až na Kubu Marka fyzicky i mentálně odpadli kopáči, kteří dnes neměli tolik odehráno – a to je na pováženou. Za první poločas jsme se stydět nemuseli, ale po přestávce to bylo jedno velké trápení. Někteří se zřejmě již viděli v autobuse. Byli jsme dnes pouze stínem týmu, který tak srdnatě válčil na domácím hřišti před týdnem. Nebo snad k pořádnému výkonu snad potřebujeme hrát v deseti? Tak snad se pochlapíme o příštím víkendu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz