Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2019/2020 » Starší dorost

SŠ Plzeň SD - FC MAS Táborsko B 1:3 (0:2)

publikováno 21.09.2019 (aktualizováno 15.06.2020)

21.9.2019 7. kolo ČDD U19 A

sestava: Václ (), Jiroušek (), Klocperk (), Petelík (), Maška (), Bartovský (), Brejcha (), Polák (), Benedikt (), Strnad (), Marek ()

lavička: Baumrukr (), Pressl (), Kapic (), Janák (), Riska

branky: Klocperk

     I v dnešním utkání proti záloze Táborska musel za operovaného trenéra Dejmka na lavičce opět zaskočit zkušený matador z Roudné – Schejbal. A měl věru nelehkou úlohu. K oběma utkáním bylo dnes totiž k dispozici celých 17 zdravých hráčů. Byla vyhlášena akce – co má nohy, přijde na úvodní utkání a potom se prostě uvidí. Do základu tak museli hned čtyři hráči mladšího dorostu, a zbytek kádru našich mladých pušek navíc šel zahřívat lavičku. Očekávali jsme, že v opravdu silně poslepované sestavě bohužel těžko budeme soupeři konkurovat. Nakonec to zase až tak špatné nebylo, ale body visely přesto vysoko.

     Od začátku zápasu mají mírnou převahu hosté a začínají si vytvářet šance. Jejich úvodní branka v 9. minutě není pro postavení mimo hru uznána, ale o dvě minuty později již smutníme. Soupeř posílá balón z levé strany na zadní tyč, kde jsou o poznání důraznější hosté. Jeden z nich se vůbec nerozpakuje a v souboji jednoduše pošle kouli k pravé tyči – 0:1. :-@ Ve 26. minutě jeden ze soupeřů posílá příhru od levé brankové čáry. Bohužel hned dva naši hráči míč netrefují a ten doputuje ke zcela volnému protihráči, který jej opět pohodlně posílá do naší sítě – 0:2. :-@ Ve 32. minutě jeden ze soupeřů vidí žlutou kartu za zatáhnutí rozbíhajícího se Máry. Chlapci se snaží, bojují, ale naše hra je plná nepřesností a těžko se dostáváme do hostující šestnáctky.

     V poločase Honzu Mašku nahrazuje Adam. Naše myšlenky na dramatizaci utkání hosté zahánějí rychlým výpadem v 53. minutě. Vašek nedokáže zastavit průnik soupeře, který od pravé brankové čáry posílá příhru pod sebe na svého zcela volného spoluhráče, který znovu jednoduše dopravuje balón do naší branky – 0:3. :-@ Musíme pošetřit mladé pušky na další utkání, a tak postupně prostřídáváme Honzu Benedikta, Kubu Marka i Vaška Petelíka. Na hrací plochu po několika minutách vbíhají Preslík, Jarda a Matěj. Musíme tak překopat prakticky polovinu sestavy V 62. minutě se přeci jen blýskne na lepší časy, když Franta svým rohem z pravé strany nachází v šestnáctce soupeře volného Klocyho, který se trefuje k pravé tyči – 1:3. (so) Utkání v žádném případě nebalíme, ale v 77. minutě po několikátém Álově jistém zákroku, když vyráží soupeřův pokus do hřiště, Patrik zbytečně a hlavně nedovoleně zastavuje jednoho ze soupeřů u levé brankové čáry – bohužel ve vápně. Ála ale kopáče vyčeká a vystihuje mu stranu. Chycenou penaltou si tak zvyšuje své sebevědomí. Na další dramatizaci zápasu nám ale schází větší kvalita a i síly.

     V narychlo zalátané sestavě jsme dnes na víc neměli. Mládenci zápas opět odmakali, ale šlo vysledovat, že nám přeci jen několik hráčů, kteří by kvalitu hry mohli zvednout, chybí. Musíme prostě bojovat dál a přát si, aby se co nejvíce hráčů dalo do pořádku a bylo připraveno k dalším utkáním. Jsme ve složité situaci, ale jak ukázalo následující utkání, někdy přijde nečekaný úspěch tehdy, kdy by si na váš tým vsadil jenom blázen nebo opravdu fanatický rodič. Hlavy nahoru pánové, jedeme dál.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery