Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2018/2019 » Mladší dorost

SK Klatovy 1898 - SŠ Plzeň MD 3:1 (2:1)

publikováno 25.05.2019 (aktualizováno 25.07.2019)

25.5.2019 27. kolo ČDD U17 A

sestava: Riska, Lacyk, Bárta, Václ, Janák, Kuksa, Kapic, Dado, Klocperk, Jerečič, Pressl

lavička: Marek, Urbánek, Muknšnábl

branky: Dado

     Oproti minulému utkání měl trenér Konopík dnes proti Klatovům k dispozici rekreanta Marka a Urbánka, který se vracel po těžkém zranění.

     Chtěli jsme navázat na výkon z první půle našeho předchozího utkání, ale spíše jsme pokračovali ve výkonu z poločasu druhého. Jak si jinak vysvětlit, že ihned po úvodním hvizdu sudího si domácí po našem propadnutí vypracovávají tutovku, kterou musí hasit až Petr. Bohužel o minutu později ani famózní Petr nedokáže zabránit v cestě míče do naší sítě. Hrne se to na nás ze všech stran. Několikrát opět výborně zasáhne Petr, několikrát soupeř svoje tutovky zahazuje. Přesto po krátké době lovíme balón ze svojí sítě podruhé. Obraz hry se mění až po 18. minutě, kdy se do balónu z nějakých 20ti metrů opírá Míra a krásnou střelou vymetá pravou šibenici domácího zařízení. Je to ale po hříchu jediný světlý okamžik prvního poločasu. Soupeřovy nájezdy sice nejsou již tak časté – naši hráči se přeci jen poněkud probudili, ale domácí stále mají balón na svých kopačkách častěji. Utkání navíc ovlivňuje situace ve 31. minutě, kdy Ála zastavuje klasickou záchrannou brzdou jednoho z rozběhnutých protihráčů. Rote Karte a stopka na příští zápas je mu odměnou. A jak už to bývá, zbylí sirotci v našem týmu se najednou semknou a začínají bojovat. Poločasový výsledek je tak pro nás velmi milosrdný.

     Po poločase sledujeme paradoxně vyrovnanější hru než před přestávkou. Naši hráči v deseti lidech úspěšně odolávají domácím nájezdům. Domácí si sice opět vytvářejí několik šancí, ale Petr je prostě ve formě a zabraňuje několika jistým gólům. Naopak se soupeř několikrát strachuje o výsledek, když pouze malý počet našich hráčů před brankou soupeře nás dělí od vyrovnávací branky. Samozřejmě, že síly rychle ubývají a chybí nám při lepším řešení našeho útočného snažení. Když Míra svoji gólovku podruhé zopakovat nedokáže, domácí pojišťují své vedení až při své poslední akci, když Max nedokáže při odkopu trefit balón, zatímco soupeř z pravé strany šestnáctky se trefuje parádně.

     Po strašidelném úvodu, kdy si s námi soupeř dělal skutečně co chtěl, přichází Mírova paráda a začínáme se pomalu dostávat do zápasu. Po Álově odchodu hrajeme paradoxně s domácím celkem vyrovnanější partii, ale na obrat utkání prostě v deseti nemáme síly. Škoda - při zodpovědnějším přístupu jsme dnes měli rozhodně na víc.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery