Úvod » 2018/2019 » Starší dorost

FK Hořovicko - SŠ Plzeň SD 2:0 (2:0)

publikováno 23.03.2019 (aktualizováno 25.07.2019)

23.3.2019 18. kolo ČDD U19 A

sestava: Muknšnábl, Polák, Strnad, Nesveda, Barac, Vrbata, Brejcha, Janda, Klocperk, Krejča, Vámos

lavička: Ranš, Dado, Bartovský, Bárta, Pressl, Riska

branky:

     Vítězná sestava se prý nemění. Kéž bychom tak mohli učinit. Oproti minulému odmakanému utkání jsme tak do základu nemohli nasadit tři marody a dva rekreanty. Na plac tak musel nedoléčený Brejcha a dvě mladé pušky. Samozřejmě, že na střídačce kromě marokánce seděli další mlaďasové. Proti silnému Hořovicku jsme mohli pouze překvapit. Zajímavostí bylo, že se náš trenér gólmanů musel vrátit o pár let zpátky, aby s praporkem v ruce na lajně prodal své letité zkušenosti.

     Od úvodního hvizdu sudího sledujeme překvapivě vyrovnané utkání plné nepřesností na obou stranách. Zatím ale s minimem šancí. První příležitost si vytváří v 19. minutě náš soubor. Cigiho přímák z pravé strany propadá až na zadní tyč, kam si zabíhá Kloci. Bohužel jeho nadějný pokus z první míjí o pár čísel vzdálenější vingl domácího zařízení. Ve 22. minutě posílají domácí nebezpečný balón za naši obranu, ale místní chasník se zřejmě trochu poleká vybíhajícího Fíly, který poté balón nachází ve svých rukavicích. Ve 28. minutě domácí zahrávají roh z levé strany. Míč letí na přední tyč, kde zřejmě Vrbyč nezachytává náběh svého hráče, který bohužel kouli trká koníčkem do naší sítě – 1:0. :-@ Ve 31. minutě špatně komunikujeme na levé straně, když hned dva naši kopáči jdou do souboje s jedním ze soupeřů. Balón propadá za ně a protihráč poté od pravé brankové čáry pohodlně posílá zpětnou příhru na přední tyč, kde nepokrýváme dalšího ze soupeřů. Ten zřejmě se štěstím trefuje balón z první takovým způsobem, že oblouček z jeho kopačky nedává zasahujícímu Fílovi žádnou šanci – letí pěkně, ale je příliš krátký – 2:0. :-@ Dvě zcela zbytečné chyby nás posílají do kolen. Ve 33. minutě po našem rohu podnikají domácí rychlý výpad do naší oteřené obrany. Soupeř vletí z pravé strany do naší šestnáctky a zkouší obstřelit vybíhajícího Fílu. Náš gólman ale vytěsní nebezpečnou střelu mimo svoji branku. Soupeři jsme po nadějné hře nabídli vedení jako na zlatém podnose.  

     Do druhé půle Vrbyče střídá Matěj. Kloci sice hlásí problémy s kotníkem, ale musí se kousnout. Po pauze se na hrací ploše neodehrává žádná hitparáda – a to ani z jedné strany. Utkání je prakticky bez šancí na obou stranách. Domácí hrají, co potřebují a naši hráči nemohou vymyslet žádné překvapivé řešení. V 69. minutě toho Brejchy již má dost a na hřiště jde Míra. V 74. minutě vidí Saša spolu s jedním ze soupeřů žlutou kartu za vzájemnou výměnu názorů. V 79. minutě musí z hrací plochy nakopnutý Jandís. Místo něho si jde zahrát Bartéz. Domácí hrají nějakých deset minut bez ošetřovaného hráče. To nás sice vybičuje k větší aktivitě, ale šanci si prostě nejsme schopni vytvořit. V 85. minutě vidí jeden ze soupeřů žlutou kartu za zakopnutí balónu. Utkání končí, když si ve druhé půli žádný z týmů nedokázal vytvořit žádnou zajímavější příležitost.     

     Nebýt našich zbytečných chyb, mohli jsme překvapivě sahat po bodovém zisku. I když jsme dnes nebyli ve své kůži, zápas byl i díky nevýraznému soupeři určitě hratelný. Je obrovská škoda, že v podobných utkáních nemáme k dispozici některé hráče. Přesto i kopáči, kteří byli dnes na hřišti, určitě mohli podat obětavější a bojovnější výkon. Ten jsme vlastně předváděli až posledních dvacet minut. Bohužel jsme ale nedokázali poslat do domácí šestnáctky více balónů. Doufejme, že příští týden svojí hrou navážeme na naše poslední domácí utkání.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz