Úvod » 2018/2019 » Mladší dorost

FC Rokycany - SŠ Plzeň MD 4:1 (3:1)

publikováno 03.11.2018 (aktualizováno 25.07.2019)

3.11.2018 13. kolo ČDD U17 A

sestava: Riska (7), Pressl (8), Urbánek (8), Klocperk (8), Janák (7), Marek (8), Walter (8), Dado (7), Kapic (9), Bartovský (7), Václ (8)

lavička: Švejda (7), Jerečič (7), Muknšnábl (-)

branky: Pressl

Také naši mladíci měli před sebou utkání s těžkým soupeřem. Oproti minulému týdnu měl trenér Konopík k dispozici Klocperka s Dadem, ale naopak nemohli nastoupit Barac s Lacykem. A na svoji příležitost poprvé na podzim zasáhnout do utkání čekal Muknšnábl.

Od začátku utkání začínají mít více ze hry domácí. V 5. minutě soupeř od pravé brankové čáry posílá zpětnou příhru na zadní tyč, kde se našemu hráči v souboji podaří zblokovat balón tak, aby se líně kutálel směrem do branky. Odtud jej ale naštěstí odkopává další náš vracející se zadák. V 17. minutě letí centr z levé strany do naší šestnáctky, kde pozapomínáme na jednoho z protihráčů, který neobsazený jednoduše hlavičkuje až do naší sítě – 1:0. :-@ Ve 21. minutě se našim hráčům nedaří přerušit soupeřův postup. Ne jeho konci je příhra na levou stranu šestnáctky, odkud zabíhající protihráč obstřeluje vybíhajícího Petra k zadní tyči – 2:0. :-@ Ve 30. minutě podnikáme rychlý brejk po pravé straně, odkud Jakub centruje na zadní tyč. Tam se osamocenému Michimu bohužel nepodaří rychle zpracovat balón, takže v dalším okamžiku pouze zblízka nastřeluje vybíhajícího gólmana. Situace se okamžitě otáčí a domácí podnikají rychlý výpad do naší otevřené obrany. Na jeho konci ale naštěstí sledujeme soupeřovu střelu z naší šestnáctky mimo naše tři tyče. Ve 37. minutě si jeden ze soupeřů dobíhá balón u pravé brankové čáry, odkud jej vzápětí posílá zpět před branku, kde neobsazený kopáč míč nekompromisně napálí až do naší sítě – 3:0. :-@ Ve 40. minutě dostává balón na pravou stranu domácí šestnáctky Preslík. Ten se vzápětí odhodlá ke střele, která ladně obletí domácího gólmana a skončí u zadní tyče v domácí brance – 3:1. (so) No tak vida. Ve 42. minutě domácí kopou přímák z nějakých 20ti metrů. Balón mířící pod břevno Petr konečky prstů posouvá nad svoje zařízení. Domácí hráči jsou aktivnější a zatím nás zaslouženě přetlačují.

Do druhé půle nastupuje Adam místo Matěje. V 56. minutě Michi, kterého tahají třísla, přepouští svůj flek Simírovi. Za další dvě minuty nalezeme na soupeře, využíváme gólmanova podklouznutí a sbíráme balón. Bohužel Jarda z levé strany netrefuje odkrytou domácí branku. V 60. minutě Jakub přechází přes soupeře na pravé straně a vletí do vápna. Tam kouli sklepává jednomu ze svých spoluhráčů, který zkouší zakončovat. Lehce tečovaná střela končí bohužel pouze na břevně, od kterého se odráží zpátky do pole. Ještě se sice dostáváme k balónu, ale další náš pokus je zblokován soupeřem. V 65. minutě Ála ideálně prostrkává balón středem hřiště na rozběhnutého Míru. Ten jde najednou zcela sám na vybíhajícího gólmana. Bohužel svým zakončením odmítá zdramatizovat zápas, když pouze nastřeluje brankáře. Hra se okamžitě otáčí a k míči se na levé straně naší šestnáctky dostává soupeř, který v tísni pálí vedle bližší tyče. V 73. minutě to opět hoří na levé straně našeho vápna, kde si domácí kopáči narážejí balón patičkou, ale následná střela opět končí vlevo od naší branky. Za další dvě minuty se k naší šestnáctce valí domácí kopáči ve větším počtu, zatímco naši hráči ustupují. Následuje příhra na pravou stranu našeho vápna na rozběhnutého soupeře, který bohužel v příštím okamžiku přízemní střelou prostřeluje našeho gólmana – 4:1. :-@ V 83. minutě sudí uděluje žlutou kartu jednomu ze soupeřů za několik těžko publikovatelných výrazů. V 85. minutě si jde ještě svých pár premiérových minut slávy užít Fíla, který střídá Jakuba.

Zatímco jsme v první půli tahali za kratší konec, po přestávce jsme přeci jen soupeře donutili k několika chybám. Bohužel nepodařilo se nám proměnit naše příležitosti, zatímco domácí po rychlé akci definitivně rozhodli utkání. V bojovném utkání plném osobních soubojů jsme si několikrát nepohlídali soupeře v naší šestnáctce a to rozhodlo. Svými nadprůměrnými výkony na sebe ale dnes upozornilo hned několik hráčů. Samozřejmě, že další utkání bez bodu našim hráčům na náladě nepřidá, ale na podzim zbývají ještě dva zápasy, ve kterých se určitě pokusíme ještě něco urvat. Tak potrénovat a v sobotu vlétneme na Domažlice.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Malše Roudné - SŠ Plzeň SD 1:4 (0:2)
4.5.2024 25. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz