Úvod » 2018/2019 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - SK Klatovy 1898 0:1 (0:0)

publikováno 27.10.2018 (aktualizováno 25.07.2019)

27.10.2018 12. kolo ČDD U17 A

sestava: Riska (9), Urbánek (7), Švejda (7), Barac (8), Janák (7), Pressl (8), Bartovský (7), Walter (7), Marek (7), Jerečič (7), Václ (8)

lavička: Kapic (7), Lacyk (-)

branky:

     Po minulém utkání, které odjezdilo deset statečných, tentokráte trenér Konopík měl k dispozici přeci jen více kopáčů. Ti se chtěli pokusit navázat na minulý výkon a předvést, že umí zamakat i v plném počtu.

     Utkání se od samotného začátku hraje v dost ostrém tempu. Trochu více ze hry ale začínají mít hosté. V 7. minutě soupeř propíchne balón přes Baryho a vletí z pravé strany do vápna. Naštěstí se našim vracejícím se zadákům podaří střelu z jasné pozice v poslední chvíli zblokovat na roh. V 15. minutě Ála vystihuje hostujícím zadákům jejich úmysl, krade jim balón a tísněný zkouší postupovat směrem k hostující brance. V následujícím okamžiku zkouší zakončit ještě z před šestnáctky, ale jeho rána končí metr nad brankou. Ve 23. minutě hosté kopou roh z pravé strany. Jeden ze soupeřů se dostává k velmi nebezpečné hlavičce prakticky bez zájmu našich hráčů. Petr reflexivně zasahuje proti letícímu míči a nadvakrát jej dostává pod svoji kontrolu. Ve 30. minutě letí balón do zadních řad soupeře. Ála propíchává kouli na nabíhajícího Jakuba. Ten již ve vápně udrží míč na svých kopačkách a v tísni pálí. Jeho pokus mu vystoupivší gólman vykrývá a následná Preslíkova dorážka z jasné pozice a hlavně z ofsajdu letí mimo. Utkání plné osobních soubojů tak zatím na svého střelce stále čeká.

     Do druhé půle Jakuba střídá Jarda. Ve 48. minutě se jeden ze soupeřů rychle orientuje na pravé straně šestnáctky a posílá svoji střelu k bližší tyči. Petr je tam ale včas a gólovku vytahuje na roh. V 55. minutě sudí hostujícím kopáčům poskytuje výhodu a ti se dostávají na levou stranu naší šestnáctky. Proti soupeři ale vybíhá Petr, který další tutovku lehce tečuje na roh. Bohužel tento roh se nám stává osudným. Necháváme totiž opět beztrestně hlavičkovat jednoho z protihráčů, který má dostatek času a prostoru trefit letící míč ideálně a poslat jej k pravé tyči – 0:1. :-@ Za další dvě minuty můžeme odpovědět také po rohu. Na centr z pravé strany si naskakuje Ála, který kouli trká pouze do prostoru gólmana, jenž balón vyráží na další roh. I tato standardní situace znamená nebezpečí pro soupeřovu branku. Centr zleva si na zadní tyči opět nachází Álovu hlavu, jehož koníčka ale blokují soupeřovy zadáci, a podobně se nám vede i při následné dorážce. V 75. minutě hosté posílají míč za naši obranu, kde soupeřovo tykadlo nechává za sebou Adama, ale na vybíhajícího Petra, který mu zmenšuje střelecký úhel si nepřichází. Jeho pokus náš gólman vyráží před sebe a volný balón vracející se zadáci poté dostávají do bezpečí. V 78. minutě Urby rázným zákrokem přerušuje rozběhnutého soupeře, který se po našem řízkovi ihned ohání. Oba kohouti poté dostávají žlutou odměnu. V 87. minutě Matěj složí u pravé lajny dalšího rychlíka, kterému to také není dvakrát po chuti. Kartičku ale dostává tentokráte pouze náš zlý muž. Ten poté ještě v téže minutě střídá, když jej nahrazuje Filip. Bohužel už nemáme síly na vytvoření nějaké zajímavější příležitosti.

     Škoda - utkání rozhodla jedna ze špatně pokrytých standardních situací. Několikrát nás dnes podržel Petr a my jsme nedokázali proměnit naše šance. Proti tabulkově mnohem silnějšímu soupeři jsme nepodali špatný výkon, ale hosté nás dnes prostě přetlačili. Tak zase příště. O body se zkusíme poprat v Rokycanech.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Přeštice - SŠ Plzeň SD 2:2 (2:0)
21.4.2024 23. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery