Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2018/2019 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - TJ Přeštice 0:2 (0:1)

publikováno 29.09.2018 (aktualizováno 25.07.2019)

29.9.2018 8. kolo ČDD U17 A

sestava: Václ (8), Barac (8), Švejda (7), Klocperk (8), Janák (8), Urbánek (7), Dado (7), Jerečič (7), Marek (7), Pressl (6), Bartovský (7)

lavička: Lacyk (7)

branky:

     Tak se nám zranil poslední gólman, a tak musel dnes do branky se sebezapřením Václ, který má před sebou naplánovanou operaci problematického ramene. Trenér Konopík se dále musel obejít bez marodů Bárty, Waltera, Kuksy a Kapice. V poněkud okleštěné sestavě jsme ale hodlali soupeře přeci jen potrápit.

     V samotném úvodu utkání si vytváříme hned několik gólovek, ale není nám přáno. Hned v 1. minutě Míra posílá příhru na pravou stranu na Matěje, který vzápětí svým centrem hledá před brankou nabíhajícího Barthéze. Ten se k letícímu míči dostává přes zájem bránícího soupeře a sklepává ho do branky. Hostující gólman ale reflexivním zákrokem zabraňuje kouli v cestě za svoje záda, když ji posouvá na roh. Ve 4. minutě vytváříme obrovský tlak v šestnáctce soupeře, na jehož konci hned třikrát pálíme na branku. První pokus je blokován protihráčem, druhou střelu posílá Urby z první pouze do gólmana, aby poslední dorážka byla dalším z protihráčů zblokována na roh. V 7. minutě si hosté vytvářejí svoji první šanci, kterou bohužel ihned proměňují. Po našem mizerném odkopu hraje soupeř a posílá balón na levou stranu, kde vyplavává pozapomenutý protihráč, který si to okamžitě namíří do šestnáctky a střelou na zadní tyč nedává Álovi sebemenší šanci – 0:1. :-@ V 15. minutě Urby přejíždí jednoho ze soupeřů za cenu žluté karty. Ve 21. minutě se Simír probíjí středem hrací plochy, přechází přes dva hráče soupeře a pálí zpoza šestnáctky. S nepříliš prudkou střelou má hostující gólman překvapivě problémy a s obtížemi ji dostává alespoň na roh. Ve 28. minutě Simír zajíždí u půlící čáry do dalšího ze soupeřů – žlutá. Ve 33. minutě se žlutí tentokráte na opačné straně, když se z trávníku těžko zvedá Bary po zákroku jednoho ze soupeřů. Sledujeme vyrovnané bojovné utkání, ve kterém mají navrch hosté díky své střelecké produktivitě.

     Stejný průběh zápasu pokračuje i po přestávce. Ve 49. minutě si na dlouhý Álův výkop nabíhá Jakub, který si obhazuje soupeře, natáhne si kouli před šestnáctku a svoji následnou příhru adresuje na pravou stranu vápna Preslíkovi. Ten sám před gólmanem trefuje pouze pravou tyč hostujícího zařízení. Bojuje se mezi šestnáctkami, ale zajímavějších příležitostí je poskrovnu. V 63. minutě sudí žlutou kartou povzbuzuje jednoho ze soupeřů k rychlejšímu střídání. V 74. minutě vidí další ze soupeřů žlutou kartu za přidržení balónu, když máme vhazovat aut. V 77. minutě Baryho, kterého chytají křeče, prostřídává Filip. V další minutě jeden ze soupeřů vyplave za naší obranou a ocitá se zcela sám před vybíhajícím Álou. Ten mu ale v poslední chvíli sáhne do balónu při soupeřově pokusu o kličku. V 85. minutě se opět žlutí, když se jeden ze soupeřů staví Klocimu do rozehrávky standardní situace. Když na závěr utkání riskujeme a otevíráme hru, mají poslední slovo hosté, když jeden z protihráčů prostrkává míč přes našeho zadáka a sám před Álou mu nasazuje potupné housle – 0:2. :-@

     Sledovali jsme zajímavé a bojovné utkání plné osobních soubojů. Bohužel nám to tam prostě nepadá. Vytvořili jsme si několik zajímavých příležitostí, ale naši střelci do jednoho selhali. I z tohoto důvodu bere všechny body produktivní soupeř. Naše hra v poli by sice určitě snesla přísnější kritéria, ale bez vstřelené branky to zkrátka nepůjde. Tak za týden v Rakovníku.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Přeštice - SŠ Plzeň SD 2:2 (2:0)
21.4.2024 23. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery