Úvod » 2017/2018 » Mladší dorost

FK Motorlet Praha B - SŠ Plzeň MD 3:0 (3:0)

publikováno 06.06.2018 (aktualizováno 22.07.2018)

6.6.2018 30 kolo ČDD U17 A

sestava: Václ (6), Milotínský (7), Hlinka (6), Bárta (6), Barac (7), Chytrý (7), Polák (6), Brejcha J. (7), Dado (6), Walter (7), Uvízl (6)

lavička: Hranáč (7), Muknšnábl (7)

branky:

     Před našimi mladíky byl dnes přetěžký úkol. Měli na Bílé Hoře čelit nejproduktivnějšímu týmu celé soutěže, který si stále dělá zálusk na celkové vítězství. Již na podzim jsme na domácím hřišti od soupeře obdrželi nepopulárního bůra a podobný průběh utkání se dal očekávat i dnes. Trenér Konopík měl k dispozici tradiční jarní sestavu s tím, že Barac s Milotínským již měli v nohách poločas z předchozího utkání.

     Už od začátku utkání je jasné, na jakých kopačkách se bude většinou pohybovat balón. Ve 4. minutě domácí hráči udrží míč na pravé straně šestnáctky a posílají jej na opačnou stranu vápna, kde naši hráči zaspí, když si nepohlídají nabíhajícího kopáče. Ten dostává kouli proti noze a svoji šanci proměňuje střelou ke vzdálenější tyči – 1:0. :-@ V 9. minutě letí další míč z levé strany do šestnáctky, kde se do balónu opírá soupeř. Ála se ale vytasí s výborným zákrokem a střelu vykrývá. V 15. minutě domácí pod tlakem prakticky odkopávají míč kolem levé lajny. Tam se ale přes Zbyňďu prosmýkne soupeř, letí do šestnáctky a technickou střelou na zadní tyč překonává vybíhajícího Álu – 2:0. :-@ Ve 25. minutě soupeř krásně přenáší hru z pravé strany do vápna, kde další ze soupeřů pálí z první. Ála fantasticky reflexním zákrokem pumelici vykrývá. Ve 37. minuty domácí podnikají výpad po pravé straně. Ála musí proti soupeři, ale je tam pozdě. Protihráč si píchne kouli kolem něj až k pravé brankové čáře a odtud posílá zpětnou příhru pod sebe. Na zadní tyči přes snahu našich zadáků doklepává další ze soupeřů míč do sítě – 3:0. :-@ Po většinu času se hraje na naší polovině, ale i když je o vítězi utkání prakticky rozhodnuto, naši hráči vůbec nic nebalí a zkoušejí odolávat domácím nájezdníkům.

     Do druhé půle Dan střídá Míru. Obraz hry se zatím prakticky nemění. Ve 45. minutě vyplavává jeden ze soupeřů za naší obranou a jde sám na našeho gólmana. Ten jeho následnou střelu tlumí, aby vyražený balón dostihl ještě před brankovou čarou a vyrazil na roh. Domácí jsou stále aktivnější ale na rozdíl od první půle si další větší příležitost nevytvářejí. Jde to na vrub i prostřídání místních kopáčů. Naši mladíci se několikrát dostanou do soupeřovy šestnáctky, ale je z toho pouze několik závarů a zblokovaných střel. V 70. minutě Hlínu protáčí Filip. Po přeci jen vyrovnanější hře ve druhé půli se stav zápasu již nezmění.

     Kvalita hry obou týmů byla hlavně v první půli opravdu rozdílná. Domácí hráči nás tlačili do šestnáctky, ale nebýt několika nedostoupených hráčů a poctivějšího bránění, mohlo být celkové skóre ještě příjemnější. Třígólovou porážku musíme brát i z toho důvodu, že směrem dopředu jsme toho příliš nepředvedli – až na pár situací ve druhé půli. Je před námi poslední utkání sezóny, kterou jsme odehráli s proměnlivými výkony, jenž byly způsobeny i nepočetným kádrem. Proti Hořovicku bychom ale měli potvrdit roli papírového favorita a v závěrečném utkání tak ještě zažít pocit vítězství. Tak chlapi ještě naposled a necháme tam všechno.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - SK Klatovy 1898 3:2 (1:0)
27.4.2024 24. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
678910 1112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz