Úvod » 2017/2018 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - SK Rakovník 0:2 (0:2)

publikováno 26.05.2018 (aktualizováno 22.07.2018)

26.5.2018 27. kolo ČDD U17 A

sestava: Muknšnábl (7), Milotínský (7), Hlinka (8), Bárta (7), Walter (8), Dado (6), Polák (6), Brejcha J. (6), Chytrý (7), Uvízl (7), Hranáč (8)

lavička: Václ (7)

branky: 

     Naše mladé pušky minulý zápas nezastihl v nějaké oslnivé formě a čekalo se, zdali proti Rakovníku podají zlepšený výkon. Trenér Konopík nemohl počítat s laborujícím Baracem, jinak měl k dispozici sestavu stejnou jako minulý týden.

     Do úvodní šance se v 5. minutě dostává náš tým. Dan obírá o balón jednoho z hostujících zadáků a letí z pravé strany do šestnáctky. Jeho následná střela z úhlu ale míjí o pár čísel vzdálenější tyč. Hraje se dlouhou dobu bez větších příležitostí, ale postupem času získávají navrch hosté. Ve 21. minutě jeden z protihráčů prochází z levé strany do naší šestnáctky. Jeho první střelu Filip ještě dokáže vyrazit před sebe, ale poněvadž jej zadáci nechávají ve štychu, na následnou dorážku je již krátký – 0:1. :-@ Ve 28. minutě Zbynďa promáchne na posledním balón před naší šestnáctkou a za ním číhající hráč okamžitě zakončuje. Jeho pokus naštěstí prolétá pár čísel kolem levé tyče. Ve 30. minutě letí do naší šestnáctky balón z pravé strany. Na hranici malého vápna se jeden ze soupeřů přes našeho bránícího kopáče přeci jen dostává ke střele, ale Filip výborným reflexivním zákrokem míč vyráží na roh. Ve 32. minutě hosté zahrávají přímák z pravé strany od půlící čáry. Koule letí na přední tyč, prochází přes jednu dvojičku hráčů, aby za ní stojící soupeř přes dalšího našeho bránícího zadáka nedal svým pokusem Filipovi žádnou šanci – 0:2. :-@ Bohužel do šatny jdeme právě s tímto aktuálním výsledkem, který je obrazem naší bezzubé hry. Hosté zkrátka více chtějí.

     Ve 43. minutě hosté kopají přímák z levé strany. Balón letí na zadní tyč, odkud se míč odráží do šestnáctky. Tam jeden ze soupeřů zkouší svoje štěstí. I když by koule šla zřejmě těsně nad branku, Filip raději konečky prstů vše jistí. V 58. minutě soupeř prochází po levé straně do naší šestnáctky, ale Filip je opět na místě, když jeho přízemní pokus vykopává do pole. V 61. minutě Ála střídá vyfoukaného Denise. V 73. minutě se dostáváme k prakticky k jedinému ohrožení soupeřovy branky ve druhé půli, když Danova střela z hranice šestnáctky končí nad hostujícím zařízením.

     Ve druhé půli jsme sice podali mírně zlepšený výkon, ale když si nedokážeme vytvořit nějakou příležitost, nemůžeme pomýšlet na zdramatizování utkání. Zápas vůbec nevyšel našim středním záložníkům, kteří se nedokázali dostat do hry. K utkání naši hráči přistoupili pouze z povinnosti, a to je setsakra málo. Jako bychom ztratili chuť do hry. Místo posunu v tabulce nás bude čekat kruté vystřízlivění v podobě pádu o několik míst. Ještě je ale ve hře devět bodů, jenž nás mohou vrátit na takové pozice, které by nám přeci jen na konci sezóny více slušely. Pojďme se pánové kousnout a příští týden v Dobříši pojďme předvést opět takový výkon a hlavně hru, ze které budeme mít radost.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

FC Rokycany - SŠ Plzeň SD 3:2 (1:1)
16.4.2024 19. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery