Úvod » 2017/2018 » Mladší dorost

FK Tatran Prachatice - SŠ Plzeň MD 0:6 (0:0)

publikováno 13.05.2018 (aktualizováno 22.07.2018)

13.5.2018 25. kolo ČDD U17 A

sestava: Václ (8), Milotínský (7), Hlinka (8), Bárta (7), Barac (9), Chytrý (9), Polák (9), Brejcha J. (7), Walter (7), Hranáč (8), Muknšnábl (9)

lavička: Konopík

branky: Chytrý 2x, Polák 2x, Muknšnábl 2x

     Mladé pušky dnes musely napravovat naši reputaci, kterou notně pošramotili svým výkonem v předchozím utkání jejich starší kolegové. Trenér Konopík měl bohužel k dispozici přesně jedenáct kopáčů, takže do pole musel i druhý gólman.

     Hned v úvodní minutě se na pravé straně dostává do palebné pozice Petr, ale branku míjí. Po celý první poločas se nám nedaří proniknout do šestnáctky soupeře. Hrozíme pouze po našich rozích, když se hned třikrát dostává na zadní tyči ke svojí obávané pumelici z první Hlína. Každá ale končí vedle domácího zařízení. Soupeř během první půle podniká několik rychlých výpadů do naší nezkonsolidované obrany, ale všechny pokusy o zteč se nám podaří zpacifikovat. Ve 37. minutě Ála namazává soupeři při svojí rozehrávce. Protihráč se ale s balónem musí ještě otočit a náš gólman svoji chybu odčiňuje hned vzápětí, když soupeřovu střelu vytahuje od své pravé tyče. V předposlední minutě první půle Hlína narychlo rozehrává přímák z poloviny hřiště. Posílá balón za obranu na nabíhajícího Máru. Ten udrží soupeře na zádech a svoji střelu poté cpe pod víko. Domácí gólman ale reflexivním zákrokem míč vyráží nad svoji branku. Zatím tedy nic moc. Uvidíme, jak bude vypadat druhý poločas.

     V 50. minutě letí Filipův centr od pravého rohového praporku na zadní tyč. Tam Petr citlivou hlavičkou lobuje gólmana až k zadní tyči – 1:0. (so) Najednou je nás plné hřiště. V 52. minutě si kouli zpracovává před šestnáctkou Mára a okamžitě z nějakých 20ti metrů zakončuje. Balón se od pravé tyče odráží do sítě – gólman je bez šance – 2:0. (so) V 58. minutě zkouší opět Mára svoje štěstí střelou z pravé strany šestnáctky. Tentokráte trefuje pravou tyč přímo. V 68. minutě agilní Mára udrží míč ve středu hrací plochy a cizelérskou příhrou za obranu nachází v šestnáctce nabíhajícího Filipa, který je tváří v tvář vybíhajícímu gólmanovi neomylný, když jej překonává střelou k levé tyči – 3:0. (so) V 70. minutě nedůrazný soupeř sklepává letící míč přímo do běhu Márovi, který se okamžitě dostává za obranu a znovu přesně zakončuje – 4:0. (so) V 72. minutě se domácí gólman vydává na výlet, aby z pravé strany šestnáctky zkusil míč vykopnout. Balón ale v poli sbírá Petr, který dobře ví, že domácí svatyně je opuštěná a okamžitě tím směrem posílá svoji technickou střelu, která přelétá vracející se obránce a bezpečně končí znovu v domácí síti – 5:0. (so) V 75. minutě Mára s trochou štěstí udrží míč na svých kopačkách ve středu hrací plochy a následnou příhrou na levou stranu vybízí k většímu pohybu Baryho. Ten ukázkově přechází kolem levé brankové čáry přes dva hráče soupeře, aby svoji následnou zpětnou příhru adresoval na malé vápno připravenému Filipovi. Ten poté opět přijímá gratulace od svých spoluhráčů, poněvadž neomylně skóruje – 6:0. (so) Chvíli poté sudí utkání ukončuje.

     Naši hráči si soupeře zřejmě celou první půli připravovali, aby naplno udeřili až po přestávce. Domácím hráčům došly síly – více ale ty psychické a naši kopáči si s chutí zahráli a zastříleli. Na rozdíl od svých starších kolegů mladé pušky naplno potvrdily roli favoritů a povinné tři body přivezly do Plzně. Další krok na kýžené cestě tabulkou vzhůru budeme chtít udělat i příští týden proti Doubravce. To bude určitě ještě náročnější utkání, ale tentokráte hrajeme na domácím trávníku a ten určitě nedáme lacino. Tak v sobotu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - FC Táborsko B 2:2 (2:0)
29.3.2024 20. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678 910
1112131415 1617
18192021222324
25262728 293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery