Úvod » 2017/2018 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - FC MAS Táborsko a.s. B 1:4 (1:3)

publikováno 21.04.2018 (aktualizováno 22.07.2018)

21.4.2018 22. kolo ČDD U17 A

sestava: Václ (6), Milotínský (6), Hlinka (7), Bárta (6), Barac (7), Walter (6), Polák (8), Janda (6), Dado (4), Brejcha J.(6), Uvízl (-)

lavička: Hranáč (7), Muknšnábl (6)

branky: Polák

    Naši mladíci si chtěli po sedlčanském výprasku spravit chuť na domácím trávníku. Nečekal nás ale žádný lehký soupeř. Jakýkoliv bodový zisk bychom určitě brali. Oproti minulému utkání byl k dispozici Uvízl, ale měl v nohách přes šedesát těžkých minut předchozího zápasu. Ve velkém horku to nebude rozhodně nic jednoduchého.

     Začátek utkání se nese ve znamení vzájemného oťukávání. To bohužel končí v 9. minutě, kdy zahřmí po první velké šanci soupeře. Hosté posílají balón za naši obranu, kam si zabíhá jeden z protihráčů. Toho nedokážeme zastavit a on se v šestnáctce dostává do zakončení. Vybíhající Ála střelu mířící mezi jeho končetiny poněkud tlumí, ale balón nezadržitelně putuje až do naší sítě. Hlína se sice ještě snaží míč v poslední chvíli vykopnout, ale přichází pozdě – 0:1. :-@ Zkoušíme odpovědět a daří se nám to v 15. minutě. Pepík doputuje s balónem na noze až k pravé brankové čáře a posílá jej před branku. Tam se důrazný Mára dostane ke střele a prostřeluje hradbu těl i s gólmanem – 1:1. (so) Že bychom se dokázali nadechnout? Za další dvě minuty hosté rozehrávají roh z levé strany nakrátko. Centr letící před naši branku Ála podbíhá. Balón se nám ale podaří dostat alespoň před šestnáctku. Tam si jej ale přebírá soupeř a z hranice vápna pálí. Ála tentokráte míč vytahuje od své pravé tyče. Ve 24. minutě sledujeme hostující centr, který letí na pravou stranu naší šestnáctky. Tam si zabíhá jeden ze soupeřů, který je sice ve velmi ostrém úhlu, ale opírá se do balónu z první. Střela mu sedá ideálně a končí u zadní tyče naší branky. Ála nestačí zareagovat – 1:2. :-@ Pěkný okamžik, ale bohužel jej předvedly kopačky soupeře. Ve 37. minutě je ještě hůře. Hosté podnikají jednoduchou akci, kdy balón za našeho přihlížení tahají po levé straně a vzápětí již letí příhra na opačnou stranu našeho vápna. Tam nepokrytý soupeř jednoduše sklepává míč do odkryté části naší branky – 1:3. :-@ Hostující hráči odcházejí do kabin se zaslouženým vedením. Náš tým se kromě vyrovnávací akce prakticky k ničemu nedostal. Našim hráčům viditelně schází vůle a chuť se zápasem něco udělat. Po pauze to budeme mít při našem rozpoložení hodně těžké.

     Po přestávce ve 48. minutě hosté skóre znovu navyšují. Protlačují balón přes naše kopáče po levé straně a opět jej posílají na zadní tyč. Tam dobíhá opět trestuhodně nepokrytý soupeř, který znovu jednoduše doklepává balón do odkryté části branky – 1:4. :-@ Za další dvě minuty místo Míry na hřiště vbíhá Dan. Za zmínku stojí již pouze naše druhé střídání v 60. minutě, když Brejchyho nahrazuje Filip. Soupeř hru kontroluje, což mu nečiní nějaké větší potíže, poněvadž výkon většiny našich kopáčů je více než odevzdaný.

     Tak to byl z naší strany vysloveně odfláknutý zápas. Většina našich hráčů byla bez šťávy, potulovala se po hrací ploše bez zájmu a soupeři utkání prakticky darovala. Hosté sice neměli takovou kvalitu jako sedlčanští v minulém kole, ale náš tým je svým výkonem nedokázal donutit strachovat se o výsledek. Pokud nedáme do své hry něco navíc, nebudeme mít alespoň snahu poprat se o výsledek, těžko uspějeme v jakémkoliv utkání. Dnešní výkon musíme hodit za hlavu a naopak se musíme odrazit od zápasů, které jsme odjezdili po zadku až do konce. Další šanci budeme mít příští týden v Klatovech. Rozhodně máme na to, abychom soupeře minimálně pořádně potrápili – to ale k utkání musíme přistoupit zcela odlišným způsobem. Tak uvidíme.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SŠ Plzeň SD - FK Tachov 4:0 (4:0)
16.3.2024 18. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678 910
1112131415 1617
18192021222324
25262728 293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz