Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2016/2017 » Mladší dorost

TJ Přeštice - SŠ Plzeň MD 3:0 (1:0)

publikováno 31.03.2018 (aktualizováno 22.07.2018)

31.3.2018 19. kolo ČDD U17

sestava: Václ (7), Milotínský (7), Hlinka (7), Janda (8), Barac (7), Hranáč (6), Polák (7), Brejcha J. (6), Dado (6), Muknšnábl (8), Uvízl (7)

lavička: Walter (7), Bárta (-)

branky: pouze jedno břevno

     Oproti minulému utkání měl trenér Konopík k dispozici na lavici hned dva hráče na střídání. Vítěznou základní sestavu ale nezměnil, pouze prohodil posty dvou hráčů. Podobně jako v předchozím zápase nám domácí hráči určitě hodlali vrátit podzimní prohru ve vzájemném zápase.

     Po několikaminutovém vzájemném oťukávání je tady 10. minuta a domácí hráči postupují po levé straně. Soupeř se dostává až k levé brankové čáře, odkud posílá balón před naši branku. Tam ho bohužel Bary zpracuje vpravdě ideálně pro dalšího z protihráčů, který dárkem nepohrdá a pohodlně skóruje – 0:1. :-@ Na studenou sprchu nenalézáme odpověď. Hraje se většinou ve středu hrací plochy a naši hráči se nedokážou prosadit přes poctivou obranu domácího celku. Snad největší příležitost si vytváříme ve 29. minutě, když se nám podaří prostrčit balón na levou stranu hranice šestnáctky. Tam je tísněn jedním ze soupeřů Filip, který se přesto dostává ke střele. Ta sice není příliš prudká, ale přesto ji domácí gólman s obtížemi vytahuje na břevno své branky. Odražený balón poté sbírá do náruče. Ve 34. minutě Hlína až příliš otálí s rozehrávkou na levé straně a o svoji hračku přichází. Soupeř poté posílá zpětnou příhru od pravé brankové čáry do naší šestnáctky. Střelecký pokus nabíhajícího protihráče je tečován jedním z našich zadáků do protipohybu našeho zasahujícího gólmana, ale Ála včas zastavuje svůj původní pohyb a pro střelu si dojde. Do přestávky se skóre již nemění. Domácí hráči jsou aktivnější a tomu odpovídá jejich jednobrankový náskok.

     Do druhého poločasu nasakuje Volťas, který protáčí Dana. Bohužel hned v úvodní minutě druhé půle se nezkoncentrujeme na soupeřův aut. Míč letí do vápna z pravé strany a po několika odrazech propadá k zadní tyči, kde nehlídaný soupeř doklepává kouli do sítě – 0:2. :-@ Tak to je hrůzostrašný úvod. Ve 49. minutě je prakticky po zápase. Domácí hráči posílají míč do našeho vápna, kde si Bary vypíjí svůj dnešní kalich hořkosti až do dna, když balón opět sklepává pouze k nastartovanému soupeři. Ten poté podél Ály pohodlně umísťuje kuličku znovu do naší branky – 0:3. :-@ Máme hlavy dole a směrem dopředu jsme prakticky neškodní. V 56. minutě domácí hráči podnikají rychlý výpad do naší otevřené obrany a jeden z místních chasníků s trochou štěstí přechází přes dva naše zadáky na levé straně šestnáctky. Jeho následnou střelu ale Ála bravurně vykrývá. V 63. minutě střídá vyfoukaného Denise Kuba, pro kterého je to soutěžní premiéra. V 75. minutě sledujeme famózní akci dalšího ze soupeřů, který dělá hned ze čtyř! našich maníků solné sloupy a šine si to sám proti Álovi z levé strany. Ten ale neméně dobře soupeře vyčeká a svým zákrokem mu radost kazí, když vyráží nebezpečnou střelu na roh. Prohra je ale bohužel nevyhnutelná.

     Dnes naši hráči tahali za pořádně krátký konec. Zatímco v předchozím utkání starších dorostenců jsme mohli ještě jakžtakž žehrat na trochu smůly, naše mladé pušky si prakticky nedokázali vytvořit pořádnou příležitost. Rozdíl v připravenosti (hlavně mentální) na utkání obou týmů byl markantní. Po úvodním zápase jsme tak zpátky na zemi, od které se musíme pokusit odrazit. Úterní zápas proti Rokycanům bude možná ještě náročnější než ten dnešní. Je to zkrátka o přístupu. To, že jsme dostali zbytečné branky se občas přihodí. Horší ale je, že prakticky za celé utkání nejsme schopni prověřit soupeřova nególmana – a když se nevstřelí branka nemůže se vyhrát. Tentokráte nemusíme čekat až do příštího víkendu, abychom se pokusili napravit dojem z dnešního utkání. Tak v úterý mládenci!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

FC Rokycany - SŠ Plzeň SD 3:2 (1:1)
16.4.2024 19. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz