Úvod » 2016/2017 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - SK SENCO Doubravka 0:3 (0:1)

publikováno 30.04.2017 (aktualizováno 25.07.2017)

30.4.2017 19. kolo KPMD

sestava: Volek (7), Vrbata (6), Santner (8), Hlinka (7), Brejcha V. (6), Tesař (6), Chudoba (7), Tichý (7), Brejcha J. (7), Novotný (6), Janda (7)

lavička: Štěpánek (6), Uvízl (6), Lukasch (7)

branky: 

     Maši mladíci po nepovedeném utkání v Přešticích dnes vyzvali dalšího silného soupeře z první trojky – tým Doubravky. K utkání byla připravena prakticky tatáž sestava jako minulý týden doplněná o Štěpánka. Při absenci našeho snajpra Vámose nás zajímalo pouze jediné – najde se jeho nástupce?

     Utkání nabralo od samotného úvodu vysoké tempo. Hned v úvodní minutě si vytváříme obrovskou příležitost, když Honza vletí po levé straně do hostující šestnáctky. Bohužel svoji střelu posílá pouze do vybíhajícího gólmana. V dalších okamžicích se dostáváme do dalších dvou zajímavých situací, ale nedokážeme trefit zařízení. Bohužel soupeř využívá ihned svoji první příležitost. Ve 4. minutě hosté nakopávají balón mezi naše zadáky, kteří jsou až příliš daleko od sebe. Mezi nimi proklouzne jeden z protihráčů, který si sám před Vaškem ví rady a posílá kouli přesně k tyči – 0:1. :-@ Sledujeme bojovné utkání, kde přeci jen taháme za kratší konec. V 19. minutě podnikají hosté další rychlý výpad po levé straně. Jeden za soupeřů vbíhá přes velkou snahu našich zadáků rozhodit jej do šestnáctky až před našeho gólmana. Vašek ale výborným reflexním zákrokem jeho následnou střelu vyráží na roh. Hra se postupně vyrovnává, a dokonce začínáme mít opticky navrch. Ve 32. minutě se ve velké příležitosti ocitá Santi, když si naskakuje nikým nehlídaný na námi zahrávaný roh z pravé strany. Bohužel nedokáže ideálně koordinovat svůj výskok a hlavičkuje pouze nad hostující branku. Vzápětí soupeř chybuje na levé straně a Honza dostává balón pod svoji kontrolu. Míč si najde ve středu hřiště Pepu, který ale nepochopitelně prováhá možnost zakončení z hranice velkého vápna. Zatáhne balón na pravou stranu, ale jeho příliš pozdní střelecký pokus se hostujícím zadákům daří pohodlně zablokovat. Minutu před půlí vybojujeme další roh, po kterém sledujeme velký závar v šestnáctce soupeře. Na jeho konci je technický pokus Pepy, který bohužel o pár čísel míjí šibenici. Utkání je hratelné, ale stále jsme nenašli střelce.

     Do druhé půle Pažouta prostřídává Denis. Ve 43. minutě sledujeme jeden z klíčových okamžiků zápasu. Pepa podniká krásnou individuální akci, když prochází přes dva hráče podél levé brankové čáry, aby vzápětí vyplul přímo před hostujícího gólmana. Bohužel svůj střelecký pokus nasměruje pouze do statického gólmana a dorážku v tísni posílá nad hostující zařízení. V 51. minutě protáčíme gólmany, když Vaška střídá Jirka. Soupeř také postupně využívá svojí početnou lavičku a prostřídává svoje hráče. Sudí poněkud pouští hru a hráči začínají přitvrzovat. V 56. minutě vidí Hlína žlutou kartu za dohrání jednoho ze soupeřů ve středu hrací plochy. V další minutě vidí žlutou kartu jeden ze soupeřů za skopnutí Vrbyho. V 58. minutě podnikají hosté rychlý výpad po levé straně. Jeden ze soupeřů vletí do šestnáctky a pálí. Jeho střelu Jirka dokáže vykrýt, ale balón nedokáže dostat pod svoji kontrolu. Bohužel u koule je nejdříve soupeř a pohodlně míč uklízí do prázdné branky – 0:2. :-@ To již s námi nevypadá vůbec dobře a hosté navíc přebírají otěže utkání. V 60. minutě jeden z protihráčů nabírá rychlost a vpadá do naší šestnáctky tentokráte po pravé straně. Jeho následný střelecký pokus Jirka výborným zákrokem posouvá nad svoji branku. V 64. minutě sledujeme prakticky totožnou situaci, jako byla ta před několika málo okamžiky. Jirka opět prokazuje své kvality, když i tuto velmi nebezpečnou střelu dokáže vytěsnit alespoň na roh. Za další dvě minuty Cheby nahrazuje Vencu. V 68. minutě vidí žlutou kartu Miči za přerušení jednoho ze soupeřů. V 75. minutě Cheby zbytečně otálí s rozehrávkou a místo jednoduchého vyřešení situace přichází o balón. Soupeř se okamžitě ocitá za našimi obrannými řadami a tentokráte prostřeluje vybíhajícího Jirku k bližší tyči – 0:3. :-@ Bohužel možná ještě větší rána nás potkává hned v další minutě. Několik zákroků od obou stran v průběhu zápasu zůstalo nepotrestáno a hráči si vzájemně nic nedarují. Frustrace Pepy umocněná nepříznivým vývojem utkání dosahuje vrcholu. Pepa neustojí vzájemný souboj s jedním ze soupeřů ve středu hřiště a začíná jej zpracovávat ručně. Protihráč jej zkouší odstrčit. Sudí přerušuje hru příliš pozdě pro oba kohouty. Červená karta je oběma gladiátorům odměnou, i když z obou stran to byla reakce na předchozí podnět. Náš nepočetný kádr tak bude pro příští(ch několik) utkání o naší horkou hlavu ještě chudší. Utkání je po chvíli ukončeno.

     Neodehráli jsme zrovna špatné utkání, ale stále se nám nedaří proměnit byť jedinou příležitost. Soupeř dnes rozhodl svoji silnou lavičkou. Naši hráči již neměli sílu na nějaký zázračný obrat v utkání. Prostě potřebujeme vstřelit třeba i ušmudlanou branku, abychom si pozvedli svoje sebevědomí. Příští týden to bude bohužel obrovsky těžké, poněvadž hrajeme na půdě suverénního lídra letošního soutěžního ročníku. Na podzim jsme s Petřínem odehráli zajímavé utkání, ve kterém jsme ale také vyšli střelecky naprázdno. Proč by to ale nemohlo vyjít nyní?

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

FC Rokycany - SŠ Plzeň SD 3:2 (1:1)
16.4.2024 19. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery