Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2016/2017 » Mladší dorost

TJ Přeštice - SŠ Plzeň MD 2:0 (1:0)

publikováno 23.04.2017 (aktualizováno 25.07.2017)

23.4.2017 18. kolo KPMD

sestava: Volek (7), Vrbata (6), Santner (7), Hlinka (7), Brejcha V. (6), Tesař (6), Chudoba (6), Janda (8), Brejcha J. (8), Tichý (7), Uvízl (6)

lavička: Novotný (7), Lukasch

branky: kde nic, tu nic

     Dnes naše mladé pušky chtěli potvrdit svoji aktuální formu a vrátit soupeři podzimní prohru. Bohužel trenér Konopík musel opět sáhnout do sestavy, poněvadž znovu neměl k dispozici několik hráčů. Navíc po předchozím utkání nemohl počítat s naším snajprem Vámosem, kterého do hry nepustilo zranění kolene. To byla zřejmě ta nejcitelnější ztráta. V případě výhry bychom se na našeho dnešního soupeře bodově dotáhli, což byla motivace jako hrom.

     Od začátku utkání se hraje podle očekávaných not. Zápas je plný osobních soubojů s minimem šancí. Nad útočníky kralují obrany obou týmů. Možná, že máme balón častěji na svých kopačkách, ale vůbec nejsme schopni prodrat se do zakončení. Za celý první poločas vyprodukujeme snad pouze dvě nepřesné propagační střely. Soupeř je přímočařejší a prostor naší branky se mu podaří sice trefit několikrát ale pouze slabými pokusy. Bohužel prakticky jediné naše větší zaváhání domácí využívají. Ve 33. minutě nedokážeme odkopnout balón na levé straně. Sražený míč přistává na noze jednomu ze soupeřů přímo před naší šestnáctkou. Ten se s balónem otáčí, je rychlejší než náš zadák a zkouší své štěstí. Balón bohužel před zasahujícím Vaškem skočí a přes velkou snahu našeho gólmana končí u levé tyče našeho zařízení – 0:1. :-@ Naši hráči po tomto šoku vypadávají z rytmu a začínají hledat chyby všude, jen ne u sebe. Na soupeřovo vedení nejsme schopni nalézt odpověď. Se soupeřovou silovou hrou se srovnat jakžtakž dokážeme, ale sami se dostáváme pod tlak zbytečným taháním balónu, následnou nepřesnou příhrou a občasnými protesty. Sudí sice píská dost nečitelně, ale na obě strany. Do druhé půle toho máme dost, co zlepšit.

     Po přestávce možná narůstá procento držení balónu na našich kopačkách, ale na soupeřovu branku jsme prakticky stále nevystřelili. Ve 48. minutě se poprvé žlutí, když sudí oceňuje zákrok jednoho ze soupeřů. V 60. minutě vidí další žlutou kartu jiný protihráč za přerušení Vrbyho postupu. Za další tři minuty nechce zůstat pozadu Miči a také jeho zákrok před naší šestnáctkou na jednoho ze soupeřů je oceněn žlutou kartou. Teprve v těchto minutách se nám podařilo vyslat první propagační střelu, kterou trefujeme prostor domácí branky –domácí gólman je samozřejmě připraven. V 66. minutě trenér Konopík sahá k jedinému střídání, když Máru střídá Pažoutem. V 71. minutě se znovu žlutí a znovu soupeř za zákrok na naší polovině. V 74. minutě nám domácí hráči z ničeho nic zatloukají další hřebíček do naší rakve. Hlína od levé autové čáry zkouší v tísni zahrát balón dozadu, ale posílá jej pouze do souboje Santiho s jedním ze soupeřů. Protihráči se podaří dostat míč do našeho vápna, kde další jeho spoluhráč s kouskem štěstí protlačí kouli za Vaškova záda – 0:2. :-@ To je prakticky konec našich nadějí. Střed hřiště je sice náš, ale hrajeme pouze po domácí šestnáctku. V nervózním závěru utkání nejsme schopni vůbec nic vymyslet.

     Na nerovném terénu se po celý zápas bojovalo. Balón jsme měli v držení více času, ale na to se bohužel nehraje. Naše finální fáze prakticky neexistovala, vůbec jsme se nedokázali dostat do zakončení. Utápěli jsme se v individuálních akcích, na jejichž konci byla nepřesná příhra. Postupem času jsme začali hledat příčinu naší neúspěšné hry všude jinde než ne u sebe. Sudí sice nepískal zrovna přehledně, ale to je úkolem hráče přizpůsobit se tomu, jak vede utkání. Nic víc se s tím udělat nedá, natož protestovat vždy, když pocítím křivdu. Vzpomeňme si na některá podzimní utkání, kdy jsme reagovali podobně a nikdy jsme nic nezískali. Takováto prohra samozřejmě zamrzí, zvláště když hráči cítí, že nebyli horší než soupeř. Bohužel s tím se musíme dokázat vyrovnat. I takovouto porážku musíme umět dokázat zkousnout – všichni. Ostudné pozápasové chování Denise budiž každému našemu hráči příkladem toho, co bychom rozhodně již nikdy nechtěli vidět u žádného člena našich souborů. (N)(N)(N) I kdyby těmto septikovým výlevům našeho machírka předcházely bůhvíjaké provokace, nemůže to v žádném případě zavdat příčinu tohoto bezprecedentního chování. Zkrátka podej výkon, za který se nemusíš stydět a nic Tě nemůže rozhodit. Samozřejmě, že jednou z klíčových příčin dnešního výkonu byla mimo jiné absence několika členů našeho týmu. Ještě nás čeká dost zápasů, ve kterých si budeme moci dokázat, že jdeme správnou cestou. Poučme se z dnešní porážky a pojďme do příštího přetěžkého zápasu proti Doubravce silnější. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Přeštice - SŠ Plzeň SD 2:2 (2:0)
21.4.2024 23. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz