Úvod » 2016/2017 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - Slavia Vejprnice 3:4 (0:2)

publikováno 29.10.2016 (aktualizováno 25.07.2017)

29.10.2016 10. kolo KPMD

sestava: Lukasch (7), Hlinka (7), Sloup (6), Janda (7), Brejcha V. (7), Novotný (7), Brejcha J. (7), Chudoba (7), Tesař (7), Tichý (7), Vámos (7)

lavička: Holeček (7)

branky: Holeček, Vámos, Tichý

     Bohužel dnes si budete muset vystačit s obecnější reportáží, jelikož reportér se pohyboval na lajně s praporkem v ruce. Jinak to bylo utkání tak na tři stránky, poněvadž hlavně ve druhé půli se toho na hrací ploše událo až příliš.

     Soupeřem našich mladíků byl dnes tým Vejprnic, který má v tabulce na náš soubor náskok několika málo bodů. Teoreticky mělo jít tedy o vyrovnaný souboj, ve kterém budou rozhodovat maličkosti. Bohužel náš mančaft se stále potýká s problémy při skládání sestavy. I dnes chybělo několik kopáčů, jejichž absence byla znát. Z různých důvodů trenér Konopík nemohl počítat se Santnerem, Štěpánkem, Uvízlem, Volkem a Vrbatou. Hrálo prostě všechno, co bylo v dané chvíli k dispozici.

     První poločas se našim mladým puškám vůbec nepovedl. Hosté řádně větrali naše obranné řady a my jsme prakticky vůbec nedokázali vystřelit na soupeřovu branku. Místo abychom zjednodušili hru, utápíme se v individuálních akcích hlavně ve středu hrací plochy, vůbec nevyužíváme křídelní prostory a hlavně málo a špatně mezi sebou komunikujeme. Hosté se několikrát dostávají do zakončení po jednoduchých přímočarých akcích. Několikrát netrefují zařízení a několikrát skvěle zasahuje Jirka v naší brance. Bohužel dva kousky nám tam ale přeci jen spadnou. Poprvé se hned tři naši hráči špatně domluví při odvracení soupeřova nákopu, aby jim rychlý soupeř ukradl hračku a po sprinterském souboji prostřelil z pravé strany Jirku na zadní tyč – 0:1. :-@ V poslední minutě poté Hlína zatahuje za záchrannou brzdu, když jeden ze soupeřů jednoduše prochází středem hřiště do naší šestnáctky. Jirka je proti penaltě bezmocný – 0:2. :-@ Zmar a bída jsou obrazem naší předváděné hry. Pokud budeme chtít s utkáním něco udělat, musíme do druhé půle jít na hřiště se zcela jiným přístupem.

     A skutečně. Obraz hry se diametrálně mění. Zatímco hosté se vrátili ze šaten ukolébáni aktuálním stavem zápasu, našich hráčů je najednou plné hřiště a přicházejí konečně i první střelecké pokusy. Nejdříve sice Jirka musí fantasticky vykrýt úvodní střelu druhé půle, ale poté již pálí konečně i náš tým. A že je nač se koukat. Krátce po sobě Mára a Saša utěšenými střelami trefují bohužel pouze břevno hostující svatyně. Máme trvalý tlak. Bohužel v době našeho úporného snažení si soupeřův štírek v 60. minutě dělá s našimi zadáky, co chce a Jirka loví další balón ze své sítě – 0:3. :-@ Přistupujeme k jedinému našemu možnému střídání. Vyfoukaného Pažouta nahrazuje Petr. A tomu se podaří ještě více rozhýbat naši hru, když v 67. minutě po průniku po pravé straně se konečně svojí premiérovou trefou zapisuje do statistik – 1:3. (so) Za další dvě minuty jsme ale opět nedůslední v našich zadních řadách a střelecky disponované tykadlo soupeře opět trestá – 1:4. :-@ Sice to nyní vypadá beznadějně, ale jiskřičku naděje vykřesává v 71. minutě Saša, když se ideálně trefuje z přímého kopu přes zeď k pravé tyči – 2:4. (so) Za další dvě minuty je to ještě veselejší, když po pěkné kombinační akci zavěšuje Miči – 3:4. (so) Vyrovnávací branka visí na vlásku, ale žádná z našich dalších akcí, a že jich nebylo málo, bohužel brankou nekončí. Po Pepíkově megašanci, když v posledních vteřinách nedokázal vykoupat soupeřova gólmana při svém samostatném průniku, sudí nervy drásající utkání končí.

     Zápas jsme si prohráli v prvním poločase, který jsme doslova a do písmene prospali. Kdo viděl celé utkání, musel si všimnout, že to byl zápas dvou zcela rozdílných poločasů. Bohužel dnes nám chyběl i kousek toho štěstíčka při našich střeleckých pokusech. Navíc jsme nedokázali proměnit i další naše superšance, zatímco naše obrana nedokázala uhlídat soupeřova snajpra. Je to škoda, poněvadž dnešní utkání bylo i při naší okleštěné sestavě více než hratelné. Doufejme, že příští týden bude mít trenér Konopík více možností, kterak poskládat sestavu. Do Tachova se prostě vypravíme pro body a basta !!!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Přeštice - SŠ Plzeň SD 2:2 (2:0)
21.4.2024 23. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery