Úvod » 2014/2015 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - SK Klatovy 1898 1:3 (1:1)

publikováno 03.09.2014 (aktualizováno 31.07.2015)

3.9.2014 15. kolo KPMD

sestava: Karpíšek (4), Kopáček L. (5), Bušek (5), Ženíšek (4), Cába (5), Jílek (5), Fakan (4), Gashi (4), Kopáček J. (6), Kutlák (4), Krob (6)

lavička: Puchoň (4), Krejčí (5), Kolář (5), Troníček (-),

branky: Krob

     Po sobotním utkání, kdy naši mladíci v Přešticích ve druhé půli předvedli famózní obrat, nás dnes čekal loňský vítěz soutěže – tým Klatov. Trenér Sulek udělal v základní sestavě pár změn, ale k dispozici měl prakticky totožné hráče jako v minulém zápase.

     Hned ve 3. minutě Marcel vystihuje špatnou rozehrávku soupeře a má možnost postupovat z pravé strany na gólmana. Jeho pokus hostující brankář se štěstím vyráží před sebe, ale následnou dorážku již poněkud dezorientovaný Marcel posílá vedle pravé tyče. Ve 13. minutě Faky zahrává přímák z pravé strany skoro až od brankové čáry. Na jeho přízemní centr si nabíhá Josef, který sice nechává svého strážce za sebou, ale jeho sklepávačka z hranice malého vápna míjí o metr vzdálenější tyč. Za další dvě minuty si Ivan předkopává balón až příliš a ve snaze ho zasáhnout, ve skluzu trefuje soupeře. Žlutá karta je mu odměnou. V 18. minutě hosté zahrávají standardku ze středu hřiště. Balón letí do našeho vápna, kde se nejvýše vyšponuje jeden ze soupeřů a svoji přesnou hlavičku otírá o naši levou tyč. Kuba je bez šance – 0:1. :-@ Ve 26. minutě hosté znovu hrozí ze standardky tentokráte z pravé strany. Při centru se naše zeď rozestoupí a balón letí na bližší tyč. Kuba je sice u míče včas, ale ten mu padá z rukavic a hosté mají možnost dorážky. Koule se po několika tečích odráží od naší pravé tyče a nějakým záhadným způsobem se nám jí poté daří snad z brankové čáry dostat do bezpečí. Hned v další minutě Josef vybojuje balón na levé straně a zkouší přihrávat do vápna. Tam se míč po odrazu dostává k Ivanovi, který ale místo umístěné střely k tyči pouze napálí před sebou stojícího zadáka. Ve 33. minutě se ve středu hřiště dostává balón k Martinovi, který ho potáhne a svojí pravačkou pálí z nějakých 20ti metrů prudce a hlavně přesně k levé tyči – 1:1. (so) Hned vzápětí taháme balón po pravé straně. Marcelova příhra je sice zblokována, ale k míči se na levé straně dostává Josef, s jehož nepříjemnou střelou má hostující brankář pořádné problémy, ale přesto stíhá zasáhnout. Škoda našich nevyužitých šancí. Snažíme se o kombinační hru, zatímco soupeř se spoléhá více na jednoduchost.

     Do druhé půle Jarda s Fílou střídají Bena s Ivanem. Ve 46. minutě letí balón za obranu soupeře. Gólman je daleko z branky a zkouší uklidit skákavý míč hlavou. K volné kouli se dostává Martin a snad ze 40ti metrů se pokouší trefit opuštěnou hostující svatyni. Bohužel letící míč vracející se zadáci odvracejí do bezpečí. Za další dvě minuty fasuje jeden ze soupeřů žlutou kartu za přidržení Fakyho za dres. V 52. minutě Laky střídá Martina. V 57. minutě bere osud zápasu do rukou dvojice Žéňa – Kuba. Náš stoper místo jednoduchého uklizení balónu, když se nachází v tísni, dává malou domů svému brankáři. Kubovi při zpracování koule odskočí, čehož využívá dotěrný soupeř. Kuba ve snaze zastavit ho, přežene důraz a sejme ho. Hosté se z nařízené penalty nemýlí, když si její exekutor Kubu pošle na druhou stranu, než kam šoupne balón – 1:2. :-@ V 62. minutě Faky posílá z levé strany z přímáku balón do vápna, kde se k němu dostává Laky, ale jeho hlavička končí bohužel nad hostující brankou. V 65. minutě Marcela střídá Honza. V 70. minutě vidí jeden z protihráčů žlutou kartu za zakopnutí balónu po odpískání. Za další dvě minuty se na hrací plochu vrací Marcel místo Ládi, který má problémy s lýtkem. Ve 35. minutě se opět žlutí, když jeden ze soupeřů dostává druhou žlutou kartu v dnešním utkání za faul na Josefa a hned vzápětí je tady ještě jedna pro dalšího hostujícího hráče za následné zakopnutí balónu. Sice máme výhodu jednoho hráče v poli, ale naše snaha je již jen křečovitá. Navíc dvě minuty před koncem si vybíráme další pořádnou porci smůly, když Luďa vlevo před šestnáctkou ve snaze odkopnout balón vpřed napálí před ním stojícího soupeře, od kterého se míč odráží směrem na naši branku. Kuba je venku ze své svatyně a tak se nestíhá vrátit, aby dokázal ladný oblouček zastavit před brankovou čarou – 1:3. :-@ Je po zápase.

     Odehráli jsme vyrovnaný zápas s hořkým koncem. Nedokázali jsme proměnit naše příležitosti a navíc jsme soupeři nabídli zaskórovat po našich chybách a nedůslednostech. Někteří hráči dnes nezopakovali svůj výkon z minulého utkání. Naše hra sice nesla určité prvky kvality, ale dnes to zkrátka nestačilo. Je třeba se z našich chyb poučit a soustředit se na další velmi těžké utkání. Rozjetou Doubravku bude velmi těžké zastavit, ale pokud k zápasu přistoupíme zodpovědně a odmakáme ho, rozhodně nejsme bez šance.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Přeštice - SŠ Plzeň SD 2:2 (2:0)
21.4.2024 23. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz