Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2014/2015 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - TJ Jiskra Domažlice 10:3 (5:2)

publikováno 29.10.2014 (aktualizováno 31.07.2015)

29.10.2014 9. kolo KPMD

sestava: Karpíšek (7), Kopáček L. (7), Bušek (7), Holík (6), Cába (7), Vokáč (8), Fakan (8), Puchoň (7), Kopáček J. (7), Kutlák (9), Krejčí (7)

lavička: Krob (6), Jílek (7), Troníček (7), Kolář (6), Gashi (7)

branky: Fakan 2x, Kutlák 2x, Jílek 2x, Vokáč, Puchoň, Krejčí, Troníček

     Náš mladý tým se v posledních utkáních rozehrál k zajímavým výkonům. Trenér Sulek si tak dokonce může dovolit točit se sestavou a zkoušet různé varianty. Dnes nás v dohrávce čekal soupeř, se kterým naši mladíci v posledních sezónách sehráli několik vyhecovaných zápasů, ze kterých odcházeli většinou s hlavou skloněnou. To jsme chtěli dnes změnit. Náš soupeř se letos potýká s nevýraznými výkony, což je oproti minulým sezónám relativně velké překvapení.

     Bohužel jako na potvoru dnes selhala technika. Nejenom supermoderní počítač z roku 1998, na kterém se doposud psal zápis o utkání, ale i digitální záznamník – takže reportér si celý zápas nahrával opravdu zajímavé komentáře – a ono slušně řečeno nic. Dnes si tedy bohužel budete muset vystačit pouze s popisem gólových situací, a to ještě podle děravé reportérovy paměti.

     Do utkání jsme skočili po hlavě. Hned na začátku utkání jsme si vytvořili i několik zajímavých možností, z nichž hlavně ta Kutliho volala po proměnění. Bohužel hosté nám v 8. minutě udělují lekci z produktivity, když po svém rohu z levé strany posazují balón na hlavu jednoho svého kopáče, který nikým nehlídán pohodlně hlavičkuje k pravé tyči naší branky – 0:1. :-@ My jsme tady ale hned se svojí odpovědí ve 12. minutě. To si Faky postaví balón po soupeřově faulu a z nějakých 25ti metrů pošle svoji navštívenku hostujícímu gólmanovi. Ten není zrovna z nejvyšších a na kouli směřující pod klacek nedosáhne – 1:1. (so) V 19. minutě si s balónem u levé brankové čáry pohrávají Kutli s Pepou. Zatímco prvně jmenovaný předstírá faul na svoji osobu, Pepa hraje a hlavně centruje na zadní tyč. Tam se zjevuje nehlídaný Voky, který doklepává balón z těžkého úhlu do odkryté části branky – 2:1. (so) Ve 24. minutě navyšujeme skóre na rozdíl dvou branek, když se k balónu před šestnáctkou soupeře dostane Schürrle a prakticky ze stoje pálí na branku. Koule míří opět pod břevno mimo dosah subtilního brankáře – 3:1. (so) Za další dvě minuty je na konci naší rychlé akce příhra volnému Kutlimu, který se podívá, kde mu stojí gólman a pošle balón kolem něj po zemi přesně k pravé tyči – 4:1. (so) Ve 28. minutě jsou naše obranné řady špatně organizovány a nezabezpečeny, takže nezachytáváme příhru středem hřiště do ulice na nabíhajícího soupeře. Ten potom pálí z hranice šestnáctky k levé tyči mimo Karpyho dosah – 4:2. :-@ Skóre první půle ve 35. minutě uzavírá Fíla, když ho k samostatnému postupu na hostující svatyni svojí příhrou na hranici ofsajdu vybízí Kutli. Fíla poté přízemní střelou nedává šanci vybíhajícímu gólmanovi – 5:2. (so) Sledujeme vcelku bezstarostný výkon našeho souboru, který dokázal soupeři vnutit svoji hru, ale občas zapomíná na zadní vrátka.

     Do druhé půle nastupuje celá naše lavička místo Kutliho, Fíli, Vokyho, Pepy a Schürrleho. Ve 44. minutě jeden z hostujících obránců svým špatným odkopem v tísni vyzve k zakončení Fakyho, který z hranice šestnáctky propálí vše před sebou – 6:2. (so) Za další dvě minuty se nám daří do soupeřova vápna vysunout Tróňu, který jde najednou sám na gólmana. Při svém zakončení sice vykopne krtka, ale tím naopak zmate brankáře, který skáče na opačnou stranu. Balón se tak pomalu kolem bezmocného gólmana došourá do sítě – 7:2. (so) Hosté jsou demotivováni a místo bezmocného gólmana se do branky staví hráč z pole. V 50. minutě na něj poprvé vyzraje Marcel, když takřka z nulového úhlu z pravé strany šikovně zakroutí balón až za brankovou čáru právě podél nového brankáře – 8:2. (so) V 55. minutě si naše obrana vybírá další slabší chvilku, když nezachytí výpad jednoho ze soupeřů středem hřiště a nestíhá přerušit jeho postup. Chodský mládenec poté Karpymu přízemní střelou nedává žádnou možnost – 8:3. :-@ Máme tady další hromadné střídání, když místo Ládi, Holyho, Ludi a Fakyho se na hřiště vrací Voky, Fíla, Pepa a Schürrle. Po pár minutách ještě Ejdyho střídá Kutli. V 60. minutě si další zářez na svoji pažbu vyřezává Marcel, který nekompromisně zavěšuje – 9:3. (so) V 63. minutě Kutli vyslyší hlad diváků po „desítce“, po Marťasově přiťuknutí si pohraje s posledním zadákem a pošle kolem statického gólmana kouli do sítě – 10:3. (so) Navíc jsme si vytvořili dostatek dalších příležitostí, při kterých jsme mohli navýšit skóre. Nejvíce zaujaly průniky Ludi, Marťase a hlavně míčová ekvilibristika Lakyho, který si jednou nohou efektně přehazuje gólmana, aby poté druhou nohou balón místo do prázdné branky z první poslal někam do 13. patra.

     Po pravdě řečeno takhle slabý výběr domažlického mladšího dorostu jsme ještě nepotkali. I když se soupeř snažil, naše mladé pušky držely otěže zápasu pevně ve svých rukou. Od ještě většího výprasku soupeře zachránilo experimentování trenéra Sulka se sestavou. Každopádně vypadá to, že tým nastoupil správnou cestu. Těšíme se na další představení.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Přeštice - SŠ Plzeň SD 2:2 (2:0)
21.4.2024 23. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz