Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2013/2014 » Mladší dorost

SŠ Plzeň MD - TJ Sušice 6:0 (3:0)

publikováno 26.04.2014 (aktualizováno 03.08.2014)

26.4.2014 19. kolo KPMD

sestava: Sklenář (8), Šebesta (7), Cába (7), Dušák (7), Gruncl (7), Milan (8), Bušek (7), Grasl (6), Havelka (7), Veselý (7), Dušička (8)

lavička: Abelovszki (7), Mader (7), Filipovský (8)

branky: Dušička (3), Bušek, Grasl, Abelovszki

     Naše mladé pušky po dlouhých třech týdnech konečně nastoupily k dalšímu soutěžnímu utkání. Poslední nešťastný zápas v Rokycanech nám byl bohužel nakonec kontumován kvůli Fakanovým nezaplaceným příspěvkům, což nás ale nebolelo, poněvadž jsme zápas ostudně projeli již v Rokycanech. Dnes měli naši mladí úlohu značně ulehčenou, protože náš dnešní soupeř měl v nohách již utkání proti staršímu dorostu, ve kterém určitě nezklamal. Druhé utkání v řadě – to se ale rozhodně na výkonu musí projevit.

     Začátek utkání nám vychází ideálně. Hned v úvodní minutě Víťa posílá na soupeřovu polovinu svůj dlouhý výkop. Se skákavým balónem si nedokáží poradit soupeřovy zadáci a Vésa jde zničehonic z pravé strany sám na gólmana. V jasné příležitosti trefuje pouze brankáře, ale od něho se balón odráží přímo k nohám dorážejícího Ejdyho, který ho doklepává do sítě – 1:0. (so) V 6. minutě Vésa kope přímák z 20ti metrů a brankář má plné ruce práce, aby tvrdou střelu vytlačil alespoň nad břevno. V 16. minutě Víťa znovu vykopává od své branky. Ve středu hrací plochy míč přizvedává Ejdy a potom je již na Bejkovi, aby ukázal svůj důraz. Náš střelec opravdu s trochou štěstí přetlačí hned dva hráče soupeře a sledujeme situaci dva naši hráči na gólmana. Bejk bere vše na sebe, a i když si brankář na balón trochu sáhne, ten končí u levé tyče – 2:0. (so) Bohužel v následujících minutách se poněkud přizpůsobujeme hře soupeře a jeho zdržovací taktice. Ve 27. minutě Grunclíka s Graslíkem nahrazují Jiří s Oskarem. V další minutě se nám podaří dostat se před branku soupeře, ale hned dva naše střelecké pokusy v krátkém sledu hostující gólman likviduje. Jiří pálí jako první, aby ho po chvíli napodobil Bejk. Ve 35. minutě sledujeme poněkud nepřehlednou situaci ve vápně soupeře. Nám se nedaří z bezprostřední blízkosti propasírovat balón za záda gólmana, a když se nám to již podaří, lehká střela končí pouze na levé tyči hostující svatyně. V poslední minutě první půle centruje z pravé strany Vésa na malé vápno, kde operuje Bejk a opět svým důrazem platí na soupeře, když se dostává ke gólové hlavičce – 3:0. (so) Soupeři viditelně docházejí síly, čehož jsme mohli využít více, ale občas se pouze vezeme. Několik hostujících výpadů jsme vcelku bez problémů zažehnali, takže utkání budeme chtít směřovat k tříbodovému konci i po přestávce.

     Pár vteřin po pauze produkujeme pěknou rychlou akci, kdy balón běží z pravé strany na levou. Na jejím konci Vésa nachází ve velkém vápně rozběhnutého Hanze, který ale v obrovské šanci pálí metr vedle bližší tyče. Ve 44. minutě se po levé straně individuálně prosazuje Vésa, který ladně proskočí mezi dvěma hráči soupeře, a krásnou ulicí nachází ve vápně nabíhajícího Bejka, jenž je u balónu dříve než vybíhající gólman a prostrkává kouli až do sítě – 4:0. (so) V 50. minutě se místo Vésy se Šébou na hřiště znovu podívají Graslík s Grunclíkem. V 53. minutě Hanz zahrává přímák z nějakých 20ti metrů. Jeho přímá střela končí na břevně hostující branky. Hned v další minutě Hanz z levé strany nachází ve vápně Graslíka, který je sice již poněkud z úhlu, ale daří se mu prostřelit gólmana – 5:0. (so) V 55. minutě při pauze na občerstvení protáčíme brankáře. Kuba se tak jde postavit mezi tři tyče místo Víti. Soupeř učinil taktéž, když do branky jde ale hráč z pole. V 57. minutě taháme balón po pravé straně a ten se dostává až k Jiřímu, který z hranice malého vápna prostřeluje náhradního gólmana – 6:0. (so) V 60. minutě soupeř zahrává přímák z pravé strany. Balón letí do našeho vápna, kde má k němu nejblíže Luky, který ale svojí hlavičkou řádně prověřuje připravenost našeho gólmana. Kuba musí vytáhnout vynikajícím zákrok, když prudký balón mířící k jeho pravé tyči tygřím skokem vyráží na roh. Soupeř toho má již viditelně dost, i když nepřestává bojovat, ale na druhou stranu šetří každou vteřinu. V 65. minutě jdou ze hřiště Hanz s Ejdym, místo kterých se vrací Vésa se Šébou. Utkání se již jen dohrává, protože našim kopáčům aktuální skóre zřejmě postačuje. V 75. minutě se na hřiště ještě musí vrátit Ejdy, poněvadž sudí vykazuje Vésu spolu s jedním ze soupeřů ze hřiště za vzájemnou konfrontaci, aby předešel udělení nějaké divoké karty.

     Utkání samozřejmě ovlivnila ta okolnost, že soupeř přijel pouze s jedním týmem, který tak musel odehrát oba zápasy. Naši mladící tuto okolnost tentokráte bezezbytku využili, když jsme dnes viděli několik zajímavých akcí. Naši hráči tentokráte nepůsobili tak ustrašeně jako v minulém rokycanském zápase hrůzy. Uvidíme, zdali na dnešní výkon dokáží navázat na horké vejprnické půdě.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

TJ Přeštice - SŠ Plzeň SD 2:2 (2:0)
21.4.2024 23. kolo ČDD U19 A

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 1314
15 1617181920 21
2223242526 2728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery